yeni nesneleri donan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yüksekgerilim tarafından 24 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu özelliği kapatmak için tik i kaldırıyorum ayarlardan sabitle butonu yeşil olmuyor. her hangi bir ayar ile beraber kapatsam da yinede tikli kalıyor A Türü Kamuflaj Modülü aldığım zaman gemi otomatik kullanıyor hangar > yönet kısmında gemide takılı gözükmüyor ekstralar dolu olsa dahi bunu kullanıyor oyundan cıktığımda yada gemiyi değiştirdiğimde bu aldığım kamufilaj siliyor farklı bir gemiye de aktaramıyorum. bu böylemidir bi bug , hata mı ?

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Aldığınız tekli kamufleyi sistemsel olarak otomatikman kullanır bunu extralar'dan çıkartayım sonra kullanayım gibi bir durum söz konusu değildir.

Anlık alınır anlık kullanılır, herhangi bir hata veya bug söz konusu değildir.

Keyifli Forumlar.

3. sadece kamufilaj için değil yeni nesneyi donan seceneğini kapatamıyorum sorun bu o örnek sadece

4. Merhaba,

Az önce kontrol ettim dediğiniz gibi bir durum vardır.
    Fakat onun dışında herhangi bir özelliği aktifleştirip tekrar eski haline getirdiğinizde yeni nesneleri donan kısmını da kapattığınızda sabitleme işlemi yapabiliyorsunuz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.