Yeni Nick için fikirleriniz

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve SON..SOVALYE™ tarafından 9 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Evet herkese selamlar, oyunda kendime yeni Nick arıyorum ama kararsız kaldım. Gis kurallarına uygun güzel Nick önerileri olanlar dolusun içeri :D

2. Quenn

Quenn User

biraz kendini tanıt nelerden hoşlanırsın vb ona göre seni yansıtan bi nick bulmaya çalışalım bence :p

3. Şimdi kafadan bir nick söylesem beğeneyeceğiniz nicki tutturmak çok zor. Nick için bize bir taslak verin de ona göre bir şey söyleyelim. :)

4. Inatciyimdir hemde baya bir inatçı, çok kararsız bir yapıya sahibim, bazen aynaya bakıp woow çok yakışıklıyım derken bazen sanırım dünyanın en çirkin varlığıyım dediğim bile olur o derece kararsız :). Tarihe olan ilgim birçok kişiyi şaşırtır sırf bu merakım sayesinde başka diller öğrenmeye başladım. Çok çabuk sıkılan bir insanım maymun istahliyim hatta eheheh. Soyleki Darkorbit oynayam da biraz eğlenek derim ama sonrasında ya ben bu oyuna neden girdim diyip çıkabilirim mesela :D. Hemen hemen her erkek gibi Futbola merakım var hatta fanatik Fenerbahce taraftarıyım. Her türlü oyunu oynarım hoşuma gitsin yeter. Rap müzik dinlemeye bayılıyorum buara favorim Old G, New schoollar içinde bence en iyisi o. Kendimi tanimlamakta zorlanıyorum çünkü bir günüm diğer günüme benzemez tuhaf bir karaktere sahibim ben bile anlamıyorum bazen kendimi :D İkizler burcuna mensup birisiyim. Bu kadar :)

Keçi Kaçıran
    Kanarya Pençesi
    Gizli Sanduka
    Çok mu çok kötüyüz¿
    Bunlar aklımda ama daha da gelir benim kafa nasıl çalışıyor anlaması zor :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ocak 2020
  5. Cilt Kanseri Olmuş Bukalemun
    Pizza Yiyen Mikelanjelo
    Yumurtadan Çıkan Tavuk
    Mısırlı Balık Cipsi

Aklıma gelen bunlar şimdilik :D

6. Bukalemun benimde aklıma geldi :)
    Herkes. Fikrini belirtsin ben değilse bile birilerine mutlaka ilham olacak arkadaşlar çıkacak :)

7. Quenn

Quenn User

daha sen demeden ikizler kesin diye düşünmüştüm :D
    ne idüğü belirsiz
    kararsız kargaşa
    ayın karanlık yüzü
    gelmiyo yaratıcı bişeyler gelirse eklerim :rolleyes::)

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Türkçe olsun dersen CibiLi_CibiLi farketmez dersen Last_Samurai hahahaha :D :)

9. hahah güzelmiş ;) cibili cibiliyi aldım helal et :D

Quenn bunu beğendi.
  10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ne demek :) helal olsun. :D Telif hakkı varsa bile bende değil. :p :D