Yeni NPC

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßy.TiM[e]-oVeR tarafından 15 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni bir NPC, Cubikon gibi. 4-5 haritasında 10 dakikada 4 tane çıkacaktır.

Can: 3.400.000
    Kalkan:3.200.000
    Hız:70
    Verdiği Hasar:35.000-40.000
    Verdiği Uridium:2856
    Verdiği Credits:4.642.000
    TP:2.556.000
    Şeref:12.982

NOT:Cubikon yetmediği için düşündüm umarım beğenirsiniz.

Son düzenlenen: 15 Mart 2014
  2. Cubiyle aynı hasarı veriyor dps ve verdiği ödül daha fazla vurduğunu da arttır ve 4-5de çıkmalı.

3. fikir iyi ancak şahzen resmi pek beyenmedim ve 4-5 te çıkmalı erdem_korkmaz70 arkadaşımızın dediği gibi +1

4. 4-5 olarak değiştiriyorum..

5. güzel fikire benziyor ama uber cubi diye bir konu vardı sanırım cubinin yetmediğini orda da sölmişlerdi neyse fikir güzel

6. Bakan var mı ?

7. bakan yok heyet var ama istersen :D:D:D:D:D (berbat espiri vol.2)

8. İyi olur ama 4-5 de olmasın şimdilik +1

9. Merhaba ,

Forum imza kuralları gereği imza kısmında video bulunduramazsınız. En kısa zamanda gerekli düzenlemeyi yapınız. Aksi taktirde cezai işlem uygulamak zorunda kalacağım.

İyi forumlar.

10. Görüntüyü bi filmden almışsın sanki ? :) olabilir ama aynne bu şekilde oyuna geçiremezler görüntüsü biraz değişir

11. nasıl mesela ?

12. Şekil olarak aynı olabilir ama renk olarak filan değişir korsanlara benzer bi rengi olur

13. tamam . sağol.

14. iyi ama cubikon gibi kuçuk npc ler saçıcakmı? bence tek kişili kendisi vursun

15. kendisi vurucak.

16. saalih134

saalih134 User

Bu konuda çok fazla eksiğin var ama konuyu düzenleyip geliştirirsen Darkorbit ekibi fikrini kabul edip yapabilir +1

17. Süper fikir

18. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.