YENİ:Oyun içi kamera

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

YENİ:Oyun içi kamera Olsunmu

1. Kesinlikle olmalı.

72,0%
  2. Olmamalı.

8,0%
  3. Geliştirilebilir

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YENİ:Oyun içi kamera:

Kamera hangi tuş ile açılacak: Bunu herkes kendi istediği gibi ayarlayabilir.
    (Klavye düzenleme bölümünden)
    Ne işe yarayacak:

1-Video çekmeyi kolaylaştırabilir.(Baskın videosu falan)
    2-Kapılardayken teknik sorunlar yüzünden patladığımızda kanıt olarak supporta yollanılabilir.
    3-Portalden atlarken (bazen olur haritanın ortasında başlarız portalde olmamıza rağmen birileri bize sıkar.) teknik sorunları çekip supporta yollamak için kanıt olarak kullanılabilir.Kısacası oyun sorunlarını belirlemek için de kullanabiliriz.

Evet arkadaşlar aklıma gelen bukadar sizinde aklınıza gelen fikirler varsa paylaşabilirsiniz.

Son düzenlenen: 21 Ağustos 2014
  2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Bence olabilir :)

UZAYDAKİ_ADAM bunu beğendi.
  3. İyi Fikir +1

4. F11 VIP oyuncularda hızlı slot çubuğunun son slotunu etkinleştirir.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyle söylemem gerekirki fikir güzek ancak supporta yollama bölümü pek olmamış.Bu şekilde günlük gelecek hatalı kötü niyetki kullanımlar çok fazla artar.Bu bölümü kaldırmalısınız.

İyi forumlar

6. Gerçekten çok güzel fikir harika ama çekilen videolar nereye kaydedilecek? Bir de modumuzun dediği şey direk support'a yollama olmayabilir modumuzun yorumunu okuyunca bence de haklı direk support'a yollama olmasın bence.

7. Eyuplu3

Eyuplu3 User

bence oyuncunun isteğine göre olmalı birde çekilen videolar kendi pcmize kayddetmemiz lazım öbür türlü olması zaten pek mümkün değil :)

8. Kaldırılmıştır. :)
    Bilgisayarda masaüstüne veya belgelere falan kaydedebiliriz :)
    Teşekkürler, değiştirilebilir.Tavsiyen varmı ?

Zaten kendi bilgisayarımıza kaydedicez

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2014
  9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şimdi güzel olmuş ben destekliyorum :)

İyi forumlar

10. Tuşlar Q ve W olabilir :D +1

11. DraydiBoy

DraydiBoy User

Oyum Olumlu +1

Not: oylama açtığında aynı benzer şıkları koymasan iyi olur oylar 2 ye bölünme şansı var

12. Tamam bi dahakine dikkat ederim, teşekkürler :)
    Sağol kardeşim :) öyle yaptım.
    Sağolun modum :)

13. Kasması açısından bir çözüm bulunmalı. Çünkü video çekilirken oyun daha çok hafıza harcar. Hem oyun hem de video çekimi de kasmalı olur. Çoğu oyun-içi kameraya sahip olan online oyun öyledir.

14. Fazla kastırmaz bence

15. Klavye düzenleme bölümüne eklenirse olabilir herkes işine geldiği gibi ayarlar..

Klavye düzenleme bölümüne eklenirse olabilir herkes işine geldiği gibi ayarlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2014
  16. Sen oyle san bu oyun flash player platformu kullanıyor yani java gibi zaten bu oyun javada kullaniyor flash + java scriptleri.

Bunlar oyundayken cok fazla hafiza kaplar ustune bu video vs gelirse ram orani daha da siser.

Kasma olmazsa olumlu bakiyorum. Ayrica bu oyunun akiciligini bozabilir.

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kullanınca bu tür sorunlar çıkarsa kullanmayabilirler kullanıcılar.Tabikide oyun kullanamayanlar içinde destek gösterecektir.

İyi forumlar

18. mantıklı düzenliyorum hemen
    istemeyen açmaz o zaman, açmayan içinde kasmayacağını düşünüyorum.

19. açanlar için diyorum zaten :D

20. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu tür güncellemeler ek eklenti isteyecek ve malum birden fazla tarayıcı ile uyumlu olması gerekecektir. Bu da oyunda her daim fazla işlemci ram kullanımına sebep olacaktır. Böyle birşey çok ütopik, ve videolar editlenme özelliği olduğundan bunun profesyonel bir ekip tarafından incelenmesi gerekmektedir. Olabilitesi düşük olarak görüyorum ve ihtiyaç durumunda zaten mevcut programlar var. Oyum -1

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.