Yeni Oyuncu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GencSosyalist tarafından 22 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna yeni başladım önceden az bir şey oynamıştım. Bana önerebileceğiniz şeyler var mı hızlı gelişmek için veya yaparsam daha güzel diye. Yardımlarınızı bekliyorum.

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Öncelikle görevleri takip edin ve sırasıyla yapın.

Kredi biriktirmenizi öneriyorum size ihaleden CPU ları düşük miktarlarda alabilirsiniz. Önceliğiniz cpu tamamlamak olsun.

Hedefiniz 12 seviye yapmaktır. Bunu yaptığınızda yeni haritalarda rahatlıkla kasılabilirsiniz. Sonrasında cubikon kesen guruplarla x-6 haritasında cubi dönmek olsun. Eğer gurup kurabilirseniz x-7 haritasında kristallon kesebilirsiniz.

Uridiumlarla ve biriken kredilerle kalkan hız jenaratörü ve lf-3 alabilirsiniz. Lazer konusunda lf-3 diyorum ama kredi ile satılan lazerlerde var onlara yönelebilirsiniz sizin kararınız.

İyi Forumlar.

takemyhard ve GencSosyalist bunu beğendi.
  3. bn lf3 yerine 300k kredilik lazere yönelmenizi tavsiye ederim zatn ful lf3 olsanız bile baskın atamayacagınız için 300k kredilikle pek bi farkı olmucaktır yaratık kesmeye devm edeceksiniz bu yüzden 300k kredilik lazer ayrıca skylab fulleyp oradan kredi kasmanızı tavsiye ederim
    bn full lf3 bo2 ve 10luk hız var su an gelen btn uriyi zeta açmaya harcıyorum zeta yapabilcek düzeye geldiginizde x2 gününde onu yapmanızı tavsiye ederim ayrıca oyuna para yatırmayı düşünüyorsanız kami 3 alıp kasılmanızı baya hızlandırabilirsiniz

¬PΣЯSΣUS⌐ bunu beğendi.
  4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle hiç uridium çekmeyeceğinizi düşünerek yazıyorum.Bir klana girip gelişmek istediğinizi söyleyin ki klandan kredi yardımı alabilin.Tavsiyem kesinlikle LF-3 için uridium harcamayın, 300.000 krediye SLL-02 alın, yaratıklara neredeyse aynı hasarı veriyor. Ucuza kapatmış olursunuz ve çok hızlı ilerlemiş olursunuz.Elinizde ne kadar yapabildiğiniz görev varsa yapın, bunlar size hem seviye hem de uridium ve kredi olarak geri dönecektir.Kesinlikle uçuş düzeni gibi yeni oyuncular için hiçbir işe yaramayan şeylere para yatırmayın.Arge ve korsan kutusu ihtiyaçlarınızı, zeta kapısını x2 günlerinde(genelde pazar günü çıkıyor) zeta kapısı yaparak giderin.İlk hedefiniz havoc fullemek olsun(BO-2,cpu,iris gibi ihtiyaçlar zaten temel ihtiyaçlar onları saymıyorum).Havoc fullediğinizde, hem oyunda yeterince tecrübeye hem de birçok şeyi yapmak için yeterli ekipmana sahip olabileceksiniz.Korsan kutularınızı Helix LF-4 veya Zeus gününde açmalısınız, yani biraz sabredin.Her şeyi zamana yayın.%25 indirim paketi(Uridium avantaj paketi) ve ViP bu yolda olmazsa olmazlarınız.Akıllı harcama yaparak, 100 TL'yi aşmayacak bir harcama ve sabır ile, mükemmel bir gemiye sahip olabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. +1

Sana öncelikli tavsiyem bol oyunculu tr1-2-3-5/g.avrupa 1 gibi serverlara git ve kasılabileceğin birkaç kişi bul öyle başla yoksa çok zor kasılırsın ya da oyundan soğursun.

6. takemyhard

takemyhard User

benim tavsiyem tr2ye hiç gelme; herkes 2m kalkan 800k dp ile dolaşıyo, enaz vuran 150-200k vuruyo :) avaraj takım gibi bişey olursun :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.