Öneri Yeni oyuncular kazandıracak ve oyunu bırakmalarını önleyecek bir fikir

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve [SİNOPLU-KAPTAN] tarafından 25 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu tarz güçsüz oyuncuyu koruyacak yenilikler gelmeli mi?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Darkobite şuan sıfırdan başlamak imkansız. Bunu bu hale getirenin de darkorbitin kendisi olduğunu biliyorum ama yine de yazayım dedim. Sürekli güçlü olanı daha da güçlendiren daha koruyan yenilikleri getirmek yerine, artık güçsüzlere yardımcı olmayı düşünmüyor musunuz? Bot ve bug kullananları banladığınızı iddia ediyorsunuz adamları 2 3 hafta tatile çıkartıyorsunuz oyunda hala bot kullanarak fullenmiş binlerce hesap var ve yeni oyuncuların bunlara karşı durması imkansız. O halde 20 22 levelin üstünde hesapların bazı etkinliklere katılmasını yasaklayın tıpkı istila kapısında belirli levelden yüksek olanların girememesi gibi spaceball etkinliğinde belirli level üzerindekilerin 4-4e girişini kapatın mesela bu çok basit bir fikir üzerinde düşünülerek geliştirilebilir diye yazıyorum tıpa tıp aynısı olmak zorunda değil ama 18-20 level altına oyundan zevk almak kasılmak için mutlaka bot ve bug ile kasılmış canavarların giremediği etkinliklere haritalara ihtiyacı var. Eğer yok yapmayız diyorsanız yine siz bilirsiniz oyuncu kaybetme korkusuna banlı hesapları açmak yerine yeni gelen oyuncuları kaçırmak sizin tercihiniz 5 sene sonra artık sadece tr1 kalır heralde

Rulman ve Ironside bunu beğendi.
  2. Ironside

Ironside User

Çok haklı fakat her zamanki gibi darkorbit bunu yapmak yerine güçsüzü daha ezip oyunu bıraktırmaya ve hileci toxic kendisine para yediren oyuncuları savunmaya ara sıra yalandan banlıyormuş gibi gözükmeye devam edecek biz aylarca o hilecilerden kaçmaya çalışacağız onlara rağmen kasılmak için uğraşacağız onlar yalandan 1 ay banlanıp (tatile çıkıp) geldiklerinde yine aynı şekilde devam edecekler

3. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Bu konuyu açtığınız bölüm yanlış sizin bu konuyu güncelleme ve fikir havuzuna taşıyorum bilginiz olsun. Konuya ordan devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. FastPick

FastPick User

Ben bir aydır Global Avrupa 1 serverine başladım
    Klan yardımı olmadan uridyum çekmeden
    Şu an full iris 10 lf4 full bo2 lf3
    Goliath tüm tasarımlar(cyborg nimesis ve hammerclaw hariç)
    Yarın apis alacam biraz şansla full havoc olabilirim(5zeta yapacam)
    18 arge olacam zetanın ödülleriyle
    Ben bir ayda yaptım bunları
    Siz nasıl kasılamıyorsunuz
    Hayret ediyorum
    Eğer gemin benden zayıfsa gel taktik vereyim

5. Prophecy

Prophecy User

-Aaaaa oyun çok zor...
    Chati açar:
    - 5m atın
    -5m
    -5m atın
    1 Kere kesilir:
    -Oynamıyorum ben ya
    Klana girer, kredi dağıtma zamanları belli sayesinde onca insanın fullendiği klana (kasarak kredi atarak)
    - 5 m at başkan 5m, para atsana ....... (noktalar küfür).

Sonra oyun zor.

Eskiden bazen günde 2-3 fikir havuzu konusu çıkartırdık yeni başlayanlar kasılamayanlar için, ama artık farkettim ki havadan ödül yağsın istiyorlar. -1

6. FastPick

FastPick User

Ben fikir havuzuna bakıyorum 5 konudan 4 ü oyunu kolaylaştırmayı amaçlıyor

7. Prophecy

Prophecy User

Değil demedim zaten.

8. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

nası 1 ayda bu kadar basabildin gemiyi argeyi ?
    skylabi fulledikten sonra yemedin içmedin para mı bastın anlayamadım.

Eyuplu3 bunu beğendi.
  9. ADAM SONUNA KADAR HAKLI
    Millet olmuş full spartan full kararsız o adamın 5-3 de ne işi var.Pala toplayayım diyorum kesiliyorum,cubi döneyim diyorum harita basılır kesilirsin,gidip görev yapayım diyorum 4-5 veya korsanda yine kesilirim spaceball toplayayım diyorum 2 kılanın savaşına dönmüş topu çektirmiyorlar .
    Eskisi gibi güçsüz adamda yok beraber kasılak eskiden toplanırdık 10-15 kişi görev yapardık öle birşey de yok artık.
    Low gireyim diyorum güçsüzüm diye gurup alan bile yok eskiden kasılma kılanları olurdu bol bol şimdi kasılma kılanı açıyosun 1 gün sonra full bir kılan savaş açıyor

kesen adamda dengimde değil ben 8 irisim karşıdaki full spartanlı felan tek atıp geçiyor,kaçma imkanında yok.

Eyuplu3 bunu beğendi.
  10. Eyuplu3

Eyuplu3 User

Taktiğini paylaş herkes faydalansın :D

11. taktik maktık yok bam bam bam yani ***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2018
    Eyuplu3 bunu beğendi.
  12. Biri demiş globalde hesap açtım 1 ayda şöyle şöyle kastım taktik vereyim istersen tr4 te full+full gemim var oyunu bırakmıştım spartanım vs yok o sebeple ama şuan tekrar başladım spartan ve cyborg almaya çalışyorum. Kör olmayan herkes oyunun nasıl berbat bir hal aldığını görüyor o sv leri keyfinden birleştirmiyo kimse gelen yeni oyuncu yok eskilerde bıkıp bıkıp oyunu bırakıyor. Tekrar oyuna döndüğümde gelen yeniliklere baktım hala aynı kafada olduklarını görünce yazmak istedim sadece

Çotanak taktik maktik yok bot bot bot yazmış normalde bu tarz hilecilere herkes söver kimse sevmez ama adam sonuna kadar haklı bota atmadan binlerce lira harcamadan oyunu oynamak imkansız. Ki zaten binlerce liralık uri çekeceğine 400 500tl ye git *** hem parayla alamayacağın şeylere bile sahip olursun. Saçma sapan sisteme sahip oyun ve kimse düzeltmek için kılını kıpırdatmıyor

13. FastPick

FastPick User

Kafana göre elaleme bot diyemezsin
    Haberin olsun
    Emeğine bot dedirtmem!

Sürekli zeta dönüyorsun kanka
    İrisini de lf4 ünü de tasarımını da argenide aynı anda kasarsın
    Katlayıcı aldım pvp de kutu topluyorum
    Çok sıkıcı ama saatte 10 k uri ve 50 gg veriyor
    Uriyi de gg yide zetaya basıyorum
    Bugün son ama daha kutu toplamayacam boss kristallon falan kesecem
    Yarına 5 zeta yapacam

Eyuplu3 bunu beğendi.
  14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Lütfen oyuncuları illegal programlar kullanmaya teşvik etmeyiniz. Tekrari halinde gerekli ceza uygulanacaktır.

İyi forumlar.

Merhaba

Ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

Hesap satışı, takası, paylaşımı yasaktır. Lütfen üyeleri bu gibi illegal yollara teşvik etmeyiniz. Tekrari halinde gerekli ceza uygulanacaktır.

İyi forumlar.

Merhaba

Ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 25 Ağustos 2018
  15. Darkorbitin şimdiye kadar her attığı bandan sonra banları açarak geri adım atması da bot kullanımına teşviğe giriyor mu sayın moderatör çok merak ettiğim için soruyorum mazur görün

-ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  16. sayın paradoks modum kimseyi illegal programlar kullanmaya teşvik etmiyor ve önermiyorumda oyunda en eskilerden biriyim darkın son yıllardaki durumuyla ilgili ironi yapmak istemiştim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama maalesef durum bu şekilde şu an bile haritalarda gözüken oyuncuların büyük bir bölümü hilecilerden oluşuyor .
    bazı arkadaşlar emeğine laf söyletmem demiş ve 5 zeta açtığından bahsederek bunuda kutu toplayarak yaptığını belirtmiş tabiki emeğe saygımız var ve eliyle oynayan herkes başımızın tacı ama şunuda belirtmeden duramayacağım bir zeta açmak için ne kadar uri veya gg gerekir ortalama olarak herkes biliyor o yüzden bazı matematiksel hesaplamalara girerek gereksiz yere işi uzatmayacağım emek harcayanıda suçlamam ama normal bir insanın bir zeta açmak için günde kaç saat kutu toplaması lazım 7/24 haritada gezenleri görüyoruz neyse modlarım sizlere hayırlı görevler emeği ile oynamaya çalışan arkadaşlarada iyi oyunlar dilerim

Sempatik.57 bunu beğendi.
  17. harami52

harami52 User

Sadece kutu toplayarak mı bu şekilde bir gemiye sahip oldunuz? Yoksa yaratık falan da kestiniz mi? Bir de günde kaç saat kutu topluyorsunuz? Bunları yazarsanız benim gelişmeme de yardımınız dokunur. Şimdiden teşekkür ederim.

-ÇOTANAK28_UĞUR- ve Eyuplu3 bunu beğendi.
  18. FastPick

FastPick User

Güzel kardeşim katlayıcı aldım pvp de kamuflajla kutu topladım
    Saatte 10 bin uri ve 50 kapı enerjisi biriktiriyorum
    Günde 3 saat falan kastım
    Uriyi de enerjiyide zetaya basıp pazar günleri zeta döndüm
    İnanılmaz bi taktik kardeşim

19. Eskiden yeni baslayan rkadasların güçlenmesi 1 ay sürerdi çünkü 8 iris 35 lf3 20 kalkan hız tammdı ama artık fullenmek kavramı değişti 20 kalkan+35 lf4+ 1 roket atar +10 iris geliştirilmesi gerek toplam sayı 66 parca minumum 8-9 milyon uri bttimi bitmedi arge gemi çesitleri bittimi bitmedi bu defa karasız hipermilozit magma yansıma lazerleri bittimi hayır diyelim hersey tamam fulsün destek olmdan haritayamı cıkmayı düşünüyosun cıkma bence :) günlük 60k uri indirim falan yoksa işte oyun bu halde bu hale geldi sadelesecegine zorlastı yeni oyuncu olsan gelirmisin :) seprıom falan saymadım daha daha arge var :) bittimi yok ya ne bitmesi bide diyelim kasacan oyunda kasma haritası yok komple pvp haritalar cubi veyakris işte bişey kesecen seprom besledin90 k kac yaratık kesecen o mermiyle seprom bitti düşman geldi ne yapacan adam ful seprom sen nanay yandıgın yerdir :)

Son düzenlenen: 26 Ağustos 2018
    [SİNOPLU-KAPTAN] bunu beğendi.
  20. Güzel fikir Lv durumuna gore haritalar olabilir yeni başlayan arkadaslar için sayı cok olursa yenı baslayanlarda kırmızı yakıp savaşabilr kendi aralarında ayrı bi keyif olur

[SİNOPLU-KAPTAN] ve Eyuplu3 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş