Yeni Pushing Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve K*O*L*A*Ğ*A*S*I tarafından 22 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaslar biliyorsunuz ki adminler moderatörler de bizler gibi oyunu oynuyorlar klanlara üye oluyorlar vs vs. görevlerini kötüye kullanıyor demek istemiyorum ki bunun için 2 hafta gibi bir ban da almışlığım var asılsız itham diye o yüzden onlardan haber gitmemiş de oyuncuların kendilerinin farkettiği, deneyerek bulduğu varsayımı üzerinde yoğunlaşmak istiyorum. diyeceğim şey üzerinde çok da bir açıklama bulunmayan pushıng sistemi hakkında. şunu diyeceğim albay bi gemi beni 20 defa kesiyor pushıng e başvuruyorum yok diyor. adam oyunda diyor ki sen yeni pushıng sistemini bilmiyorsun galiba. bu adam diyelimki sağa sola pushıng deniyerek öğrendi bu yeni sistemi.
    1. sorum: yeni pushıng sistemi nasıl oluyor adam beni kestikten sonra yaratık kesiyor arada ondan dolayı mı pushıng olarak ceza almıyor?
    2. sorum: pushıng sistemi değişiyor neden bunun hakkında bir bilgilendirme yapılmıyor.
    3. sorum: eski sistemden neden rahatsızdınızda değiştirdiniz ezik gemileri bi yerden sonra kesemiyolarlardı full gemiler.

2. uninstable

uninstable User

Puşing için iki hesabında art arda kesilmesi veya kesmesi gerekir. Bu yeni değil.

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Pushing sisteminin belirli kriterleri vardır, tek bir kritere bağlı değildir ve bu kriterler açıklanmamaktadır. Sebebi ise sizin de bahsetmiş olduğunuz gibi oyuncuların bu durumu istismar edip kötüye kullanmalarını engellemek adınadır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2020
  4. evet ama güçsüz gemileri koruyan güzel bir sistemdi değişmesi üzdü.

5. karakule26

karakule26 User

evet bu puşhing ne zaman kalkacak artık tr2 3 bomboş harita oldu ve kaç kez kesecek puşhing olmasına ...

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Değişen sistemin tam olarak kesin bir dille açıklanmamasının sebebi suistimal edilmemesi içindir. Ancak bildiğimiz kadarıylar;
    İyi Forumlar.