Yeni Rütbe Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 6 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni rütbe sistemindeki albay ve üzerinde olan rütbelerin yine eski sistemdeki oyuncu sayısına bağlanarak azalmasını veya çoğalmasının geri gelmesini istiyorum. Mevcut rütbe sayısı yine taban sayı olarak belirlensin ancak oyuncu sayısı arttığı sürece

Örnek veriyorum;

Şuanda mevcut yeni rütbe sistemiyle bir şirkette 3 tümgeneral olabiliyor. Bunu taban olarak belirleyelim. Oyuncu sayısı arttığı taktirde bu sayısının 4-5 ve daha fazla sayıda olması gerektiğini düşünüyorum. Bu durum general, tümgeneral, kurmay albay ve albay içinde geçerli olmalı

JohnShepard bunu beğendi.
  2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Konunuzu güncelleme ve fikir havuzu konusuna taşıdım ve anket oluşturmanız gerekmektedir. 24 saat içinde anket oluşturmazsanız konunuz kilitlenip arşive taşınacaktır.
    diğer oyunculardan destek alırsanız gerekli yerlere ileteceğiz.
    Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

3. Bana kalırsa rütbe sistemi kökünden değişmeli aşırı derecede mantıksız ve çok eski bir sistemin üzerine kurulu oyuncular asla bu sistemle bir gelişim sağladıklarını fark edemiyorlar. Eğer rütbe sistemi %lik hesaplama yerine belli bir puan sınırlamasıyla yapılsa en azından oyuncular neye ne kadar kaldı bunu daha iyi anlar ayrıca oyun ilk çıktığı günden beri sıralamaya oynayan ve hala daha oynamaya devam eden oyuncular var türk serverlarında böyle oyuncular olmasa da diğer ülke serverlarında bu tarz oyuncular var ve o serverlarda o kişi haricinde sıralama zorlayan oyuncu bile kalmamış durumda yani öyle bir sistem ki tek bir oyuncunun aşırı emek harcamasıyla koskoca bir server oynanamaz hale gelebiliyor (en azından sıralama kasan oyuncular için bu geçerli).

4. Dediğinden anladığım diyelim ki albay rütbesi 5 milyon rütbe ile olunabilsin. Albay üye sınırı olmasın ve 5 milyon rütbe aşan her bir oyuncu albay olsun. Doğrumudur?

Eğer öyle ise rütbenin ne değeri kalır? Rekabet ortamını kaldıracaktır.

Yüksek rütbelerden memnunmuyum? Tabiki değilim ama buda çözüm olamaz

JohnShepard bunu beğendi.
  5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi artık şarttır.
    Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ; İnceleyiniz

Anket eklemezseniz konunuz kilitlenebilir.

İyi forumlar.

6. Hayır demek istediğim şey belli sayıda olanlar tamam yine öyle kalsın onları değiştirmek gerçekten o rütbeleri değersizleştirir sonuçta sıralama rütbeleri bunlar ancak geri kalan rütbeler dediğim sisteme geçmeli. Çünkü rütbe atlama sistemi artık oyuncuya yükseliyormuş gelişiyormuş hissi vermemeye başladı en azından gelmeleri gereken noktayı görseler ona göre daha hırslı bir şekilde oyunu oynayabilirler zaten albay ve üstü rütbeler en üst düzeyde oldukları için onların hırsı apayrı bir boyutta. Ayrıca benim hatam haklısınız daha açık bir şekilde belirtmeliydim durumu ama asıl demek istediklerim tam olarak bu şekilde aslında.

Son düzenlenen: 8 Ocak 2019
  7. İlk 50 deyim rütbe kurmay binbası en az önümdr arkamda 30 kişi tüm general kurmay albay .d sıralamaya gidiyom ama rütbe hala sarı .d orantısızlık böyle birşey

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz yeterli ilgi ve desteği görmemiş olduğundan kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.