Yeni savaş bileti olayı,

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 1 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eskiden bildiğiniz gibi savaş biletlerin de anahtar şeysi yoktu oyun size neyi veriyorsa sol/sağ olmak üzere onu alıyordunuz,

Şimdi anahtar şeysi çıkmış, Şahsen kişisel fikrim

Anahtar biletinin eski halinin daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü şimdi elimize geçen anahtarları, doğru düzgün kullanamıyoruz

Önemli bir tasarım alsak modül almaya yetecek anahtar kalmıyor

Anahtar alsak, %80'ni işimize yaramaz çıkıyor, ve bu sefer de diğer öğelere anahtar kalmıyor,

Mesela eski anahtar sisteminde her savaş bileti ödüllerinde fix 300-500 eir 50-100 oil gelirdi, belki daha fazla,

Ama şimdi anahtar sisteminde oil, eir almazsanızi, elinizde kalıyor, ki oyunun dengesi alt üst olduğu için modül almaktan başkada insanın başka birşey alası gelmiyor,

Bugün takvim güncellenmiş

Ödüller şaka gibi 20 eir 40 eir, maximum 100 eir,

Hele sonda ki premium ile (10) iac kazan ise beni gülmekten anırttı,

Eski aylık sistemde fix 600 eir dağıtılırdı onu bile kesmiş oyun, Her geçen gün dahada azalıyor

Ne diyeceğimi bilemedim :D

En azından savaş bileti olayında eskisi gibi sol tarafın hedefi yaptığımız andan gelip sağ tarafın ise savaş bileti aldığımızda aktif olmali diye düşünüyorum bir etkinlikte gelecek olan modüller tasarımlar eskisi gibi oyun yönetimine bağlı olması gerektiğini düşünüyorum

2. Tahminimce senin modüllerin ortalama üstü ,modülleri etkinliklerden dizmişsin artık ihtiyacın yok ama yeni hesap açanlar , modüllerin avantajlarını yeni yeni kavrayanlar veya eskiden oynayıp bıraktıktan sonra geri başlayıp gemilerine çeki düzen vermek isteyen eski oyuncular modüllere çok ihtiyaç duyuyor modüllerinden memnunsan her geldiğinde modül yerine eir-oil veya diğer malzemelerden çekmeni tavsiye ederim. Modüllerin gitmesi oyuncuların yarısının keyfini kaçırır.(Benim modüllerim ortalamaya yakın ama (çoğu oyuncunun yaptığı gibi ) eir-oil yerine modül alıp daha yüksek istatistikler yakalamaya çalışmaktan yanayım.)

Mineral bunu beğendi.
  3. fikrine katılıyorum.eski sistem daha iyiydi.en azından görevi bitirince ne alacağımızı biliyorduk.şimdi.biletle aldığımız modullerin çoğu çöp.10 taneden belki bir tanesi iyi özellik veriyor..şansa kalmış işimiz.kumardan nefret eden biri olarak darkorbit yıllardır kumar oynatıyor bu sistemle..(korsan sandıklarıda aynı şans faktörüne dahil)..daha önceki konularımda da belirtimiştim.bir oyun net olacak.oyuncu ne aldığını bilecek.o yüzden bu oyun kim ne derse desin b.s.galaktica gibi en geç iki-üç sene içinde kesin kapanacak.şu anda bu oyunu ayakta tutan tek şey insanların (bende dahil) pandemi dolayısıyla evlerinde sıkıntıdan bu oyunu oynaması.ama yakında bu furyada bitince b.s.galaktica gibi kepenkleri indirecek..

4. Modüllere %100 ihtiyacım var :D

Her ne kadar modüle ihtiyacım var desem de sürekli berbat modüller çıkması sinir bozucu.

EIR ile oil kısmaları çok büyük hata dediğin gibi ödüllerden geliyordu tmm savaş anahtarı gelsin ama sol taraftakilerden de EİR OİL gelmeli.

Oyuna yeni başlayanların oyunda elit olmaları imkansız.

5. BUKANN

BUKANN User

Takvim konusunda %100 haklısın takvimin içini boşalttılar.
    Ama savaş bileti hakkında tamamen aynı fikirde değilim. ben yine eiri alıyorum 1 anahtara 50 eir alıyorsun. 10kere takas yapabiliyorsun. 500 eir veriyor gayet güzel fakat oil çok pahalı. 5 anahtara 15 oil veriyor maalesef bunu alamıyorum zira bunu almaya kalksam ne tasarım alabilirim ne modül.
    oil konusunda aşırı cimri davranılmış.

6. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Oyun içi fikirlerinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne, bölüm kurallarına uygun bir şekilde açabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.