Yeni sayılırım ama değilim :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sercan1733 tarafından 10 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sercan1733

sercan1733 User

Arkadaşlar oyunu bırakalı neredeyse 2-3 sene oldu ama tekrar başlamak istiyorum.Lakin oyun çok değişmiş.Aegisim var eskisi kadar güçlümü kullanmaya devam edeyim mi? ya da bundan sonra ne yapmalıyım.Gemimin özellikleri:
    28 lf3 1 lf4
    15 bo2
    15 hız jeneratörü en iyisinden
    8 ıris
    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar :)

2. .LAZER.

.LAZER. Guest

Merhaba,

Benim düşüncem oyun a devam ediniz :)

İyi Forumlar.

3. oyunun çıktı boşver biz oynuyoz da noluyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Şubat 2017
  4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Aegis her zaman gelişmekte olanlara faydalı bir gemi.Kasılmaya devam ediniz.

Apis ve Zeus larınızı tamamlama yoluna gidiniz.

Anahtar indirimi günlerinde alarak veya zeta kapısından edinerek apis,zeus ve helixlf4 günlerinde açarak eksik diroit ve ekipmanınızı tamamlarsınız.

Geliştirme indirimi saatlerinde diroitleriniz ile geliştirmelere başlayabilirsiniz.

Pet'iniz yoksa petinizi alıp geliştirebilirsiniz.

Arkadaşlarımızında tavsiyeleri olacaktır.

Bol şans ve keyifli forumlar.

Arkadaşımız tavsiye almak için konuyu açmıştır.

Forum kurallarına ve usluba uygun olarak yorum yapmanızı beklerdim.

İyi forumlar.

5. sunlime

sunlime User

zeta ya yönel ordan elde ettiklerinle günlük dosya anahtar ve havocları tamamlarsın günlük dosya ile arge anahtar ile Zeus apis lf4 yaparsın uri çekmeyi düşünürsen sadece anahtar al zeus lf4 günü aç apis zeus ve lf4 ler tamamlansın.....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.