Yeni Server-Eski Sürüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HuNTeR™- tarafından 25 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle Mükkemel Bir Server

1. Olmalı

oy sayısı 15
    78,9%
  2. Olmamalı

oy sayısı 4
    21,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni Bir Sw Açılsa. Bu sw de darkorbitin eski Sürümüyle başlasa nasıl olurdu. yani şuan bazı online oyunlardaki PVP serverler gibi. Goliath tasarımlarının olmadığı.LF3 ün en güzçlü lazer olduğu oyunun ilk hali gibi anlıcanız. Nostaji Sever ark.ların çok seviceğini sanıyorum.
    Bu serverdeki tek farklı özellik ise oyun güncelleme zamanlarının 3 kat hızlı gelişmesi. yani eskiden oyunda 6 ay sonra gelen bi patch, burda 2 ay sonra gelicek.yani yaklaşık 2-3 sene sonra darkorbitin bu sürümüne yetişecek :)

Chaorrupted ve ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. Şurayı kaldırırsan olabilir. Eski güzel sürümü oynarız, yeniden bıkmışız sen zamanla yeniye dönsün diyorsun.

Kasma olmaz, zorluk olmaz, herkes bu svye toplanır.

3. Aliens

Aliens User

Eski müzikler de olacaksa ben şuanki Full gemimi bırakır orada oynarım. Oyum olumlu.

4. ELFİDA___

ELFİDA___ User

yenilik olması şart oyun sıkıcı oldu herkes şikayetçi .

5. -1 çünkü mümkün deil

6. Güzel olur +1 .

Mümkün olup olmamasına biz mi karar veriyoruz? Sen fikrini söyleyıp oyunu yapacaksın. Ona bakarsan 400 +1 , 10 -1 oylama yapılıp da olacağını dusunmedıgım bı konuya ben de -1 vereyim? Ne fark kalır? Olsa ,güzel olmaz vs maksatlarıyla -1 demiş olabilirsin. Ama , "çünkü" yazınca işler karışıyor.

7. WolfWar

WolfWar User

Konuya olumlu bakıyorum bende o günleri özledim fakat olucağını sanmıyorum yinede +1

8. oyumun nedenini söylemek için çünkü kullandım bu çok doğal biz karar vermiyoruz ama darkorbitin gidişatına baktığımız zaman mümkün gözükmüyo bunu belirttim ifademde

9. DraydiBoy

DraydiBoy User

Hatırladığım kadarıyla böyle bir konu var.

10. Merhaba ,

İlk olarak düşünce güzel fakat arada bu kadar zaman geçmiş bir sürü güncelleme yapmışlar eğer eskisi gibi olmasını isteselerdi hiç uğraşmazlardı. :) Yani kısacası bu şekilde bir server yapacaklarını sanmıyorum.

Ayrıca yanılmıyorsam daha önceden benzer bir kaç konu açılmıştı ama tutmadı.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  11. adminim, yenilik yapmak oyunun gidişatı için mecbur.eskide kalmaları hiç yenilik yapmamaları oyunu öldürür ztn. ama böyle bi sunucu olsa eminim ki baya oyuncu toplıcaktır. zaten uzun süredir yeni bir sunucuda açılmıyor. şuanki sunucularında bi yere gelemeyenler , eski sistemi özelyenler çok fazla vardır.bi tane test sunucusu açsalar bu şekilde ve foruma bu sunucu sizce nasıl diye bir oylama yapılsa, eminim ki yüksek derecede olumlu oy alır :)

12. Merhaba ,

Zaten yenilik , güncelleme v.b. şeyler sıkıcı olmasın diye yapılıyor. Bazıları paraya dayalı olabiliyor v.s. ama asıl amaç oyundaki sıkıcılığı kaldırmak.

Şimdi bu kadar yenilik v.b. şey yaptıktan sonra işte 2008 yada xxxx yılındaki haline ait bir server açarlar mı ? Şimdi oyuncuların bir bölümü istiyor olabilir fakat bir bölümü de yeni halinden memnun. Yani ilk mesajımda dediğim gibi kendi düşünceme göre yapmazlar.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.