Yeni Server Gelmeli TR7

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Evet açılsın

23,4%
  2. Hayır açılmasın

76,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. (Patiq)

(Patiq) User

bendece server deyıstırme olmalı TR7 gelse ne olcakkı sankı full dolucak dolsa bıle yarısı bırakıcak zaten dıger serverler cok dolu deyıl server deyısırımı sart TR4 um TR6 daha kalabalık daha kalabalık dıyorlar oraya gecıcem ama gecemıyoruz veya TR2 gecıcem sonuc 0 bu ozgurluk herkeste olmalı bıgpoınt mılyar kazandıgı bu oyunda bı bunu dusunemıyo oyuncu memnunıyetı

2. ben tr6 da oynuom server değiştirme olursa gel istersen ama söliyim güçlü deilsen güzel bi klan bulamazsın ve klan olmayıncada yardım eden yok

3. (Patiq)

(Patiq) User

yok full elıtım o konuda sorun yok havoc 10 herkul bıtek 4 de duruyo 27 LF4 falan ole gıdıyo

4. server değiştirme olursa tr6 gelirsen mmo isen beni kasabilirmisin :D

5. (Patiq)

(Patiq) User

Mmo yum olursa boyle bısey dusunuyorum sıkıntı yok

6. mega$06

mega$06 User

Server değişmede yeni serverde olmamalı yeni server için yeterli doluluk yok server değişmede millet sakin serverde başlar fuller sonra kalabalık servere geçer.

7. (Patiq)

(Patiq) User

server deyısımı 1 defaya mahsuz olucak oyle zırt prıt deyıstırılırse tabıkı ona herkes karsı olur

8. Ekabir

Ekabir User

Selamun aleyküm, yeni bir kullanıcıyım aslında fakat 6 sunucu var ve yoğunluğuna göre değişiyor yıllanmış oyuncular ise yeni kullanıcıları çerez niyetine götürüyor :) diş kovuğuna yetiyor mu bilemiyorum tabi daha o hazı yaşayamadım ben. ;)
    - tahmini her kullanıcı hesabın bir kaç sunucu da aktifleştiriğini varsayım olarak görebiliriz sanırım..
    - Ama şöyle abbas bir şey olsa hani sunucular arası geçiş değişim değil, örneğin; tr1 kullanıcısı belli bir level "Yüksek" sonrası Yeni bir kapıdan atlayıp tr3, tr6 sunucularına geçiş yapabiliyor..
    + saçma oldu değil? tamam tamam yeniliğime verin. iyi oyunlar.. :)

9. WolfWar

WolfWar User

Eski Darkorbit'te olsa evet derdim fakat şimdi evet diyemeyeceğim çünkü oyuncu sayısı zaten az bu şekilde daha da çok azalıcak. Kusura bakma ama ben -1 diyeceğim :(

10. Eyyüp47

Eyyüp47 User

turkiyede yeni bir server acilamaz.online sunucu sayisi ortada cunku.hic hosuna kafa yormayin.yapilabilecek tek sey server birlestirmek.3 servere düsürmek.oyunu biraz derlemek toplamak.ondan sonra 4ncu server bi ihtimal acilabilir...

11. Eski oyunda kimse yeni server gelsin demiyordu canı sıkılan oyuncular yeni servere topluca geçiyordu ama çok kalabalıktı o zaman serverler 0 hesap açıp kısa sürede full olabiliyorduk şimdiye kadar 3 server değiştirdim .Yeni server gelmesin oyun çok dağılır zaten oyuncu az serverlerde koskoca haritalarda düşman gelsin diye bekliyorum yaratık kesmekten başka birşeye yaramıyor şu anda oyun

12. Aksine , TR serverleri 6'dan 3'e düşürülmeli. Bu kadar az popülasyonla kim ne oynayabilir ki ?

13. zaten serverler boş birleşmesi gerekli serverlerin -1

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba, Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.
    Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz. İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.