Yeni server neden açılmıyor??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WATSKENAYDU tarafından 4 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tüm eski oyunlar coronavirüs bahanesiyle yeni server açarken darkorbit neden yeni server açmıyor şu oyuna senelerdir yeni server gelmemesi tam anlamıyla skandal ve yanlış yönetim politikası. çok yazık gerçekten, oynayanlara daha da yazık tek amacınız rütbe kasmak olmalı eski serverları tamamen birleştirmek bu kadar zor olmamalı mapler zaten bomboş :D

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Serverlar zaten birleşmişken yeni bir server açılmasının pek mantıklı bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Eğer böyle bir durum gerçekleşirse forum üzerinden duyurusunu yapacağız, ayrıca lütfen forum içerisinde uslubunuza dikkat ediniz.

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Mantıklı değil demenizin sebebi nedir? Yasak olmasa burda oyun isimleride veririm. Oynadığım diğer oyunlarda da sunucu birleşimi oldu ama bu yeni sunucu açmalarına engel olmalı. Yeni sunucu demek oyuna yeni oyuncu davet etmek demek, eski ve oyunu bırakmış olan oyuncuları geri davet etmek demek. Dediğim gibi bir çok oyunda ve aralarında oynadığım oyunlarda var. Sunucu birleşimi yaptıktan sonra server açmaya devam etti. Hatta açtıkları serverleride başka server ile birleştirdiler.

Yeni sunucu açmanın faydaları
    *Oyuna yeni oyuncu gelmesi
    *Eski oyuncuların dönmesin
    *Oyuna başlayan oyuncuların diğer oyuncular ile daha adil şartlarda oynayabilmesi

Daha önce bu konu hakkında defalarca konu açtım ve fikrimi belirttim. Eğerki açılırsa 2 tane olmak üzere ve bu iki sunucu ilerde birleşme imkanıda olur. Kurulan serverler başlıca en kalabalık oyuncu topluluğa sahip ülkelerde açılmalı.

4. ne yazık ki düşünceleriniz kusura bakmayın ama mantıklı değil mantıksız

5. aLbAy_6¹

aLbAy_6¹ User

hee hatta 10 tane açılsın ne zararı varki 20 bile olabilir.