Yeni Server Yeni Heycan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The♠♠♠BARONLE™ tarafından 5 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni bir global Serveri açılsın ama bu diğer Serverler gibi olmasın 2008 deki gibi en baştan açılsın misal global avrupa 8 veya her hangi başka bir isimle adlandırıla bilir darkorbit 2008 gibi 2015 deki yeniliklerden ziyade 2008 de yani ilk darkorbit açıldığındaki haliyle açılsın veya bunu bir test serverde test edilsin oyuncuların beğenini kazanırsa açılsın iyi forumlar...

2. Merhaba ,

İlk olarak bu tarz konular açılmıştı fakat çok fazla ilgi görmeyince unutulup gittiler. Ayrıca bir düzeltme yapayım , Darkorbit 2006 yılında çıktı ve siz 2008 yılı için ilk çıktığı gibi olsun demişsiniz.

Son olarak bu kadar şeyden sonra bahsettiğiniz tarz server işine olumlu bakacaklarını sanmıyorum.

İyi forumlar.

3. Adminim isteyen cok gelişmemiş olanlar orada devam edebilir seviyorsa

Anket nerede??

4. Merhaba ,

Şu an olan oyuncu potansiyeline göre ne bahsedilen nostalji server'ını ne de yeni bir server açacaklarını düşünmüyorum. :)

İyi forumlar.

5. Orası oyle ama bu durumu yaratan yine BP ekibi.

6. Merhaba ,

Şimdi hani bir fıkra var bilir misiniz ? Nasrettin hoca'nın " Hırsızın hiç mi suçu yok ? " fıkrasına benziyor. Yani oyuncuların hiç mi suçu yok ? :D

İyi forumlar.

7. benim hiçmi suçum yok araştırmadan konu açmışım konuyu geliştirip yeniden açacağım kilitlene bilir :)

8. Merhaba ,

Konu sahibinin isteği ile kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.