YENİ SERVER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯`*ßøZΚµ®T*´¯ tarafından 13 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YENİ SERVER NE ZAMAN ÇIKACAK SAYIN ADMINIM SIRALAMAYA OYNAMAK ISTEYEN BEN VE BENIM GIBI KAC MILYON KISI BEKLIYOR CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Forum kuralları gereği Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir ve yasaktır,lütfen küçük harf kullanmaya özen gösterelim.

Yeni bir server çıkması hakkında henüz bir bilgi yoktur,bilgisi geldiğinde duyurusu Forumdan yapılacaktır,takipte kalınız.

iyi Forumlar.

3. cengizcc

cengizcc User

Tr6 da onlayn nerdeyse 100 200 kişi varken yeni server zor

4. SİSTEM

SİSTEM User

Bu oyunda yeni server hayal etmek demektir boş verin artık yeni server açılmaz açılsada ritim tutmaz emin olun o yüzden elimizdekiler ile yetinmeliyizki oyun yakın zamanda güzelleşebilir.

5. ne demek yakonda güzelleşebilir :) :)

6. SİSTEM

SİSTEM User

Oyunda etkinlikler olsun çıkan yeni şeyler olsun bence yolunda gidiyor ve ilerleyen zamanlarda artık bunlara daha güzel şeyler eklenebilir ben bir oyuncuyum ve gördüklerimden yola çıkarak yazıyorum bekleyeceğiz fakat öncelik oyunda sistemlerin rahatlaması olmalı çünki yüzlerce binlerce insanın oyunu çok kasıyor.

7. tskler admınım inş çıkarda yeni server eskisi gibi kasılırız zevkli zevkli :)

8. 2006 dan beri ilk defa gözüme bi form görevlisinin içinden gelenleri hiç kasmadan yazdını gördüğüm için keyiflendim..teşekür ederim aynı zamanda yeni sörverden ziyade SÖRVER LERİ BİRLEŞTİRMEYE gidilmesi tarafındayım çünkü oyuncu sayısı çok ciddi azalıyor hemde hızlı bi şekilde..öyle milyonlar bekliyo diyen arkadaşla aynı oksijeni paylaşmakdan da keyif alırım..

9. SİSTEM

SİSTEM User

1.si ben GÖREVLİ DEĞİLİM ayrıldım fakat iç dış ne kadar görev var ise yaptığımı inkar etmeyeyim ben görev hayatımda da çok fazla olmayan bir şeyi yazmadım olacak ve olması muhtemel şeyleri yazmaya çalıştım inanın ki değişimler olacaktır fakat şunu unutun server birleştirme sözkonusu değil bunu yapamazlar çünki oyunu ilk kurduklarında bu ihtimal ele alınmamış bu hayalinizi bence değiştirin.

10. yeni server değilde server birleştirmesi yapın oyun çok tad vericekten gerçekten

11. Merhaba ,

Yeni bir server açılması için mevcut server'ların yetersiz kalması gerekiyor. Şu anda böyle bir durum gözükmüyor. Açılırsa zaten bir süre öncesinden haber verilir diye düşünüyorum.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.