Yeni serverin tam adı ne olacak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akinsukru tarafından 7 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. akinsukru

akinsukru User

Yeni serverin tam adı ne olacak global avrupa 8 mi 9 mu 10 mu

2. DarkRagret

DarkRagret User

İsmi boş verelim de yeni servere kayıt yaptık diye TR1-5 hesabımız güme gitmeyecek değil mi?

3. iyi dedin valla harbi düşünemedik tr1 tr5 hesaplara bişey olmayacak dimi

4. Ön kayıt olduğun için teşekkürler. Bu Bigpoint hesabı ile yeni sunucuya giriş yaptığında şu ödülleri kazanacaksın:...
    Ee yaptık kaydı. Hesabın üzerine binmesin sakın bu yeni hesap. Tr4'deki hesabım silinmesin sonra??

5. -SiyoCan-

-SiyoCan- User

batan geminin malları

|Âjân| bunu beğendi.
  6. xxkubixx

xxkubixx User

niye silinsin hesaplarınız yeni bir server olacak işte.
    PvE sunucu ne demek ben onu merak ediyorum.

7. Aliens

Aliens User

Allah, Allah, Allah! :D Arkadaşlar, yeni sunucu açıldığında neden mevcut hesabınız silinsin? TR-1 üzerine TR-2 açıldığı zaman TR-1 hesapları silinmiş miydi? Bildiğiniz normal bir sunucu, sadece bonus kodu gibi düşünün, açıldığında oraya girdiğinizde sunucu seçim ekranından bu ödüllerle başlayacaksınız.
    PvE Oyuncular arası savaşın olmadığı veya kısıtlandığı bir sunucu demek. Yani kimse size durup dururken saldıramayacak.

8. nerden kayıt yaptınız ?

9. akinsukru

akinsukru User

nerden girdiniz serverin adı tam olarak ne biride düzgünce sölesin lütfen

10. joetly

joetly User

anasayfada ortada güncellemelerin bulunduğu bölümde en sondaki sekmede ön kayıt butonu var.

11. Darkorbite girince anasayfada haber bülteni gibi bir şey var ya hani , etkinlikleri filan gösteriyor :D Orada ön kayıt yapma seçeneği var , tıklaman yeterli oluyor
    Serverin adını bilemeyiz çünkü server daha açılmadı , ön kayıt yapılıyor şuan . Açılınca zaten forumdan duyurulur

12. Umarım bizim sunucularda birleşir nasıl olsa oyuncu bırakmamakta kararlı dark orbit yeni serverin bizim serverlardan çekeceği oyuncuları düşününce boş olan haritaların iyice tenhalaşacağı malum oldu. Bari hesaplarımızı bir ölçüde taşıyalım ya da dark orbit değer biçsin karşılığını o serverda uridium olarak versin :)Düştüğümüz hale bak oyun sunucularında sorunlar bitmeden yeni sunucu gerçekten müthiş bir fikir.

13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Ben biliyorum ismini :) Panelde gözüküyormuş :D Basit bir isim çokça

ıııııııı bunu beğendi.
  14. Basitçe '' PvE sunucusu '' olmasın lütfen :D

15. Açılış tarihi nedir tam olarak 1 ocak mı

16. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Daha da basit :)

17. kambalia

kambalia User

o değilde nezaman açılacak server ?

18. PvE

19. ön kayıt nasıl yapılacak bilgi verseniz

20. xeccex

xeccex User

ana sayfada sürekli değişen haberler kısmı var. onda en son da... 37 saat var diyor şu an itibari ile... altında ön kayıt butonu var. tıklayınca kayıt yaptım diye yeni bir sayfaya yönlendiriyor....