yeni şeyler istiyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -PerseusJackson-[CN] tarafından 15 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sadece en çok istediğiniz

1. oyunda az kişi var serverlerin birleştirilmesi

23,5%
  2. darkorbit indirilmesi

5,9%
  3. 5-3 saldırıya korumalı bölge

5,9%
  4. mobil darkorbit

oy sayısı 0
    0,0%
  5. portlardaki saldırıya korumalı bolge sadece kendi şirketine ait olsun

oy sayısı 0
    0,0%
  6. sınırsız cephane

5,9%
  7. eski istila gitsin yeni istila gelsin

5,9%
  8. seviye arttıkça gemilerdeki bazı değişiklikler

11,8%
  9. x9 haritası

23,5%
  10. biz böyle iyiyiz

17,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar çoğu kişinin istekleri var oyunla ilgili her bir fikirde çoğu kişi tarafından desteklenir esasında ben diyorum ki oyun kurucularına onceliğimiz bu diyelim ya da en cok bunu istiyoruz diyelim..
    Çok şık koymadım en çok istediğiniz yazın diye lütfen kızmayın bu konuda
    Bir yerde hatam varsa kusura bakmayın acele oldu biraz
    Teşekkürler.

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  2. zaten bir duyuru yapılmıs galiba cephane sınırı kalkacak bişeyler yazılmıs sınırsız cephane deposu gibi bişey olacak galiba

3. Cephane deposu sınırsazlıştırıldı artık. Serverler birleştirilse iyi olurdu aslında. TR1 ve TR2 dolu fakat TR3 ve TR4 birleştirilir daha sonra TR5 ve TR6 birleştirilir ve boş yerler kalmaz. Bence mantıklı konu +1

4. Serverler birleşmemeli ben Darkobiti Tr6 ile sevdim
    Darkorbit indirmeli konusu var
    5-3 saldırıya korumalı bölge var ama sen palaya yakın olarak diyorsan bir kaos ortamı olur
    mobil darkorbit var araştırıp hangi uygulamalardan girebileceğini bulabilirsin
    portal saldırıya korumaları zaten sadece şirketlere özel eski haritadakini diyorsan o heptir öyle
    sınırsız cephane az önce geldi
    eski istila hiç girmedim ama yeni istilada çok iyi kasıyor beni
    x9 haritası. Hatırlattığın için teşekkürler o benim konum yenileyip tekrar açacağım
    Biz böyle iyiyiz -_-

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu tarzdaki fikirler işleme alınmamaktadır. Konunuzu sadece bir fikir üzerine yoğunlaştırıp gerekli planlamalarınız ile oyunculara sununuz. Kısa ve birden çok fikir barındıran konular işleme alınmamakla birlikte kilitlenir. Dikkat yeni konu açarken bölümde aynı içerikte konu mevcut olup olmadığınız kontrol ettikten sonra konu açınız.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.