Yeni Sistem Ve Adminler

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by jonetE, Aug 1, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jonetE

jonetE User

Merhaba arkadaşlar size bugün yaşadığım bir olayı anlatacağım.
    Ben nickimi bilirsiniz bir konu var İmamHatipler Kapatılsın diye bende nickimi böyle yaptım.
    Sonra chatte yazışırken adamın teki bana hakaret etti.Ga.ur diyerek sonrada adminlere banlanmamı söyledi.Rebborn bana nickimi değiştirmemi söyledi ama sadece 48 saatte bir değişebiliyorum.
    Sonrada sistem bir süre konuşmamı yasakladı.

Orda bana ga.ur diyerek hakaret eden adamı banlamayıp beni banlıyorlar.
    Bu ilk değil flood yapan bir adam yerine bir kelime yazdım diye sistem yine beni banlıyor.
    Bu sistem değişmeli veya adminler yapıyorsa adminler değişmeli.
    Çünkü taraf tutuyorlar ve bu hiç hoş değil

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

admin veya gorevli taraf tutmamali hakaret her kime ediliyorsa edilsin engellenmeli burda haklisiniz.
    bunu sporta yazin inceleme yapsinlar.ama nik olarak herhangi bir siyasi gundem v.b nik yasaktir.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Olayın içine din ve siyaset girdimi saçmalıklar başlıyor. Ne dini doğru dürüst biliyorlar ne siyasetten anlıyorlar. :) Neyse geçmiş olsun diyeyim.

Bu arada süre dolunca nick'ini uygun bir şey yapıp support'a bildirip açılmasını isteyebilirsin.

TEHLİKE and jonetE like this.
  4. jonetE

jonetE User

Haklısın kardeşim.Daha olayın farkında değil adamın kafir demediği kaldı.Birde nasıl adminlerse o adam yerine beni banladılar.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Chat ile aslında oyunla pek alakam kalmadığı için yeni kuralları filan bilmiyorum. :)

jonetE likes this.
  6. jonetE

jonetE User

İmam Hatipler olayı bir geyikten ibaret hem niye banlıyorsun uyarıyon sonra banlıyon olcak işmi.
    Biryandan aynı sohbette 3 kere falan banlandığımı hatırlıyorum haksız yere .

Thread Status:
Not open for further replies.