Yeni Sunucu İsimleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **darkman4** tarafından 3 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence Türkiye-1 Türkiye-2 Türkiye-3 olarak kalması daha iyi, en azından seçeneklere bunlarda eklenmeli.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  2. G_s_G_s

G_s_G_s User

Diyelım kı istıklal oldu istiklal 1 istiklal 2 istiklal 3 olarakmı olcak yoksa asene istiklal malazgirt olarakmı gozukucek mısal

3. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Hayır şöyle olacak,

Diyelim ki en çok oy alan 3 ismimiz dediğiniz gibi Asena - İstiklal ve Malazgirt oldu. sunucularımız da
    Asena
    Malazgirt
    İstiklal olacak

4. G_s_G_s

G_s_G_s User

Anladım modum sabırsızlıkla beklıyoruz bıde su oyundakı haksızlıga dur desenız

5. Adminler ve moderatörler yardım lütfen ben oyuna giremiyorum nedeni çünklü de4 ile de5 birleşecek birleşmişmi bakayım derken artık tr4 seçemiyor ve de5 serverinde kaldım oyuna giremiyorum Albay gemim gittimi boşuna yardım edin.

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bunun için destek ekibine yazmalısınız. Sorun yaşadığınız oyun hesabının kayıtlı mailine yeni hesap açıp ondan supporta derdinizi anlatın gerekeni yaparlar.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.