Öneri Yeni Tasarım : Hiper Avcı !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Ready- tarafından 25 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Tasarım Olumlu mu ?

1. Evet

6,5%
  2. Hayır

67,7%
  3. Geliştirilebilir

25,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Ready-

-Ready- User

Hiper Avcı !
    Artık rakipleriniz sizden kaçamayacak, saldırı gücünüzden korkacaklar !

Öncelikle tasarım hasar üzerine bir tasarım olup hızıyla birlikte tam bir avcı karakterine bürünecektir. Fakat dikkat etmek gerek, çünkü her ne kadar saldırı yönü güçlü olsada savunma yönünü düşünmek gerekir..

Özellikler :
    %6 hasar arttırır.
    %4 hız arttırır.
    Fakat ;
    %3 oranında kalkanınız azalır.

Yetenek :
    Hiper Avcı "Ayna" yeteneği sayesinde 3 saniye boyunca rakibinin hasarlarının %20 sini tekrar rakibine gönderir. Soğuma süresi 4 dakikadır.

Gemi :

2. -1 ama geliştirilebilir dedim.

3. Aliens

Aliens User

Beğenmedim. Üzgünüm, oyum olumsuz.

4. (22)

(22) User

üzgünüm, beğenmedim. Oyum da olumsuz.

5. Görsel iyi olmamış biraz farklı olsa iyi olurdu . Geliştirilmesi lazım , bi kere yeteneği ortadan kaldır . % leri de 5 yapabilirsin benim düşüncem de.

6. WolfWar

WolfWar User

Gerçekten forumda yeni biri olarak böyle konular açmanız çok güzel olumsuz oy aldım diye üzmeyin kendinizi fakat ben pek - veren biri olmasamda buna - diyeceğim. Özellikler aşırı iyi malesef -1

7. pek beğenmedim zaten baya tasarım var hem goli hız deil savaş gemisidir gemi aşırı güçlü oluo böle -1

8. DraydiBoy

DraydiBoy User

bugüne kadar hangi gemi tasarımı olumsuz bir etki verdi sen ilksin :) konu olarak güzel ama %3 bir şey fark yaratmaz yani bi cerrah kadar hızlı olmaz sanırsam. Matematik pert olduğundan :D hesaplayamadım Sen bunu en ince detayına kadar atarsan iyi olur. Bu arda eklemek isterim ki hasar avantajının olmaması gerekiyor. ve fiyatı ?
    Geliştirilebilir..

WolfWar bunu beğendi.
  9. Obezinho

Obezinho User

Zaten hasar bonusu veriyor, bir de rakibin verdiği hasarı geri gönderen yetenek çok fazla olur, oyum olumsuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.