Yeni Tasarım önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mert.bulut.10 tarafından 25 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar herkez isterki gemisi daha iyi olsun ancak bu ucuzada gelsin bu tasarım harika oldu bu tasarımın şeklini siz belirleyin ben bulamadım :D özellikleri şöyle: %10 darbe ve kalkan puanı %5 tamir desteği %-20 tecrübe %-5 hız açık arttırmadan alınabilir ve sadece goliler kullanabilir hızın -5 olmasının sebebi zaten goli yavaş iyice gider sizinde bir fikriniz varsa söyleyin ..

2. uyan uyan bu bir ruyaydı geçti bitti korkmana gerek yok artık

3. Merhaba ,

Bu tür tasarım konuları çok fazla fakat büyük olasılıkla her açılan konu hayata geçirilmez. Yani çok fazla tasarım konusu var.

İyi forumlar.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Görsel anlamda geliştirseniz daha iyi olurdu. Kıyamet smodum da dediği gibi aşırı derecede buna benzer konular var.

Keyifli Forumlar

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen konu dışı mesajlar yazmayınız.

İyi forumlar

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.