Öneri Yeni Tasarım Yeni Macera

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLSUN MU ?

1. EVET

40,0%
  2. HAYIR

60,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhaba arkadaşlar,

İlk olarak fikrimin nerden geldiğini söyleyerek başlayım.
    Geçen hafta petimle beraber bonus kutuları topluyordum. Fakat çıkan ödüller çok azdı ve bu yüzden aklıma çok güzel bir tasarım geldi. Hemen hemen herşeyin bir tasarımı var neden bununda olmasın dedim. Neyse hemen uzatmadan konuya geçim.

Adı: Foldincrease

Bonus kutusu toplarken kutulardan çıkan ödülleri 2 Kat arttırıcak bir goliath tasarımı. Tasarımın fiyatı payment olarak 100 TL.

Adı:
    Twice

Kargo kutusu toplarken kutulardan çıkan ödülleri
    2 Kat arttırıcak bir goliath tasarımı. Tasarımın fiyatı yeni başlayanlar için 100.000 Uridium.

Arkadaşlar şimdi birçok kişi diyecektir Foldincrease tasarımı Katlayıcı Avantaj Paketi alanlara haksızlık olur diye fakat bunu alamayanlarda var. Bide buna ek olarak Katlayıcı Avantaj Paketi alanlar için bu 2.5 KAT demektir.

Son düzenlenen: 19 Nisan 2015
  2. Katlaycı alarak yeterince uri toplanmaktadır. Birde bu olursa pvpde tek seferde 500-600 uri topluyabilirler buda oyunun dengesini bozar. Foldincrease olmaz ama Twice olabilir yeni başlayanlar için iyi kredi kasılır.

3. 007.bont.

007.bont. User

çayda istiyonmu o zaman millet kutudan cıkmaz -1

4. 3 Kuruşa 5 küfte hemi :D:D

Silence™DSSMN™Danger bunu beğendi.
  5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bu tasarımlar sadece parayla satılırsa fiyatıda 500 lira olacaksa olsun :D

6. Bence gemi yetenek tasarımları (vuruş, kalkani tecrübe ve şeref) bu özelliklerle sınırlı kalmalıdır Ayrıca şuan oyunca illegal kutu toplatan bir sürü gemi var Bunlara bir çözüm getirilene kadar böle birşeyin çıkması doğru değildir

Son düzenlenen: 12 Nisan 2015
  7. Fikir güzelde yeni başlayan nerden bulsun 100k uriyi hadi çekti gene çekmez bunu acağına XL lazer veya kalkan paketi al üstüne bide 5 lwl geliştirmeli 10 tane lazerin veya kalkanın olur çok daha mantıklı bence :)

8. ben kutu ve kargoyla ilgili yenilikelre karşıyık bu 2 gemiyi extra yaratık kesmek veya oyuncu kesmek icin özellikle cok güzel özellikle Foldincrease extra değişik bi lazerle piyasaya sürülebilri

9. ●53●

●53● User

Kutu Toplayanlar İçin Fazladan URİDİUM.

10. MKS-705

MKS-705 User

ben destekkiyorum çok güzel olr :D mesala 400 uri alcağıma 800 uri alırım daha iyi fiyatı 1000 bilra bile olsa bu tasarımı alırım o derece yani :D

11. senberk99

senberk99 User

olumsuz tabiki ilk foldincrease güzeldi kargo kutuları iyiydi de twice nedir öyle 4kat olur paketle bide arge varsaa ooh çok saçma pvpde o zaman pet 1 kutudan krutaarma protokolü ile 1.000 uri toplayabilir!

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Katlayıcı dışındaki diğer tasarım güzel olmuş.Bence sadece onun üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

İyi forumlar

Ambitionz_Az_A_Ridah bunu beğendi.
  13. MKS-705

MKS-705 User

Foldincrease bu tasarım güzel olmuş benimde çok hoşuma gitti tasarımı falan :) ayıptır sorması hangi program ile yaptın baya oldu grafiklerle uğraşmayalı. arada pat çat ufak şeyler ypaıyorudmda :D

14. Twice özelliği ne yazmamışın

15. yaw siz kafanizi takmayin darkobrit yarin kutu cular icinde yeni bir tasarim cikarir pusat cikardi yakinda bir tasarim daha cikarir

siz sakin olun
    burda para veren oyuncugun degeri yok hile kutu topla sende iyisi yok

16. Foldincrease tasarımına kesinlikle karşıyım bottan dert yanıyoruz zaten bide ekmeklerine yağ mı sürelim
    Twice tasarımı güzel olur credi kasmak isteyenler için ideal yeni başlıyanlar bununla kasılır.saatlik ihaleye gelirse enforcer bastion gibi cok güzel olur.

17. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Twiceye evet diyorum süper fikir ama diğerini alırlarsa adamlar 12 kurtarma modülü 3 koyar, katlayıcı alır, kutu argeleri yapar ve 800-900 küsür uridium çıkarır bu çok çok yüksek ama 0.5 kat artış verebilir. +1

18. StorMHawsK

StorMHawsK User

Gece gelin 2 saat kutu toplarsınız benim gündüz saatlerce uğraştığım emeği 2 saatte halledersiniz :)
    2 Kat oradan gelse Birde Katlayıcı Birde ar-ge yaparsınız :) He bide 4-2 toplarsın maşallah :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.