Yeni tavsiye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mauschen tarafından 21 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mauschen

Mauschen User

Birkaç hafta önce sizlerle gelişmemi paylaşmıştım ve sizlerden fikir alıp yerine getirmiştim.Bu süreç içerisinde;
    iris sayımı 5 e çıkardım
    16 lf3 10 bo2
    10 arge
    15 elit hız
    4 havoc
    PET i 8 lvl yaptım ve kamikaze 3 aldım
    Şimdi asıl soruma gelirsek, zetalardan gelen anahtarları hangi günde açmalıyım? elimde toplam 150 adet anahtar mevcut, hangi günde açarsam benim için daha yararlı olur(LF4 - ZEUS) . LF3 eksiklerimin birkaçını kutulardan tamamlamayı planlıyorum ve gelen montaj itemleriyle iris oluşturmayı düşünüyorum.

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle İrislerini tamamla.

Zeta Kapısına devam oradan gelen Anahtarlar ile Bu benim Tavsiyemdir Sadece Zeus Günü Sandık aç derim.

Bakalım arkadaşların tavsiyesi ne olacak.

iyi forumlar.

3. Mauschen

Mauschen User

yorumun için teşekkürler

4. sunlime

sunlime User

Bana kalırsa da zeus günü aç daha senin için LF4 erken hem kutulardan bolca BO2 LF3 çıkacaktır..

5. Mauschen

Mauschen User

teşekkürler, birdahaki zeus günü ne zaman olucak peki? genelde ne zaman çıkıyor?

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Zeus günü sistem tarafından belirlendiği için ne zaman çıkar bilemiyoruz.

İsterseniz buradan eski tarihlerde çıkmış olan Zeus günlerine bakıp ne zaman çıkacağı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. sunlime

sunlime User

Genelde cuma günleri geliyor

8. Mauschen

Mauschen User

sanırsam her 2 haftada bir cuma günleri zeus günü oluyor. yorumlar için teşekkürler. konu kilitlenebilir.

9. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

İlginiz için teşekkür ederiz.İsteğiniz üzerine kilitliyorum..

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Şubat 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.