Yeni ''Tetrax'' Kapısı !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 10 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prophecy

Prophecy User

Ben beğendim güzel fikir +1 :)

2. Angelbirds

Angelbirds User

Bu kapı gerçekten oyuna gelecek mi ?

3. Prophecy

Prophecy User

Desteklersen gelebilir fikir bu

4. ●53●

●53● User

1 Elmas Uçuş Düzeni [%35 Şans ile] Demişsinde Elması Olanlar Ne Alacak ?

5. Prophecy

Prophecy User

Elması olana da çıkmaz olur biter.

6. ●53●

●53● User

Bence Değiştirilmeli,1 Elmas Uçuş Düzeni [%35 Şans ile] Değilde , Herhangi Bir Uçuş Düzeni [%35 Şans İle] Olmallı...

7. Elmas düzeni kapıyla daha alakalı olduğu için onu seçmiştim. Kristal - elmas ... neyse.

Prophecy bunu beğendi.
  8. şu an droit tasarımı olrak fazla gelir oyuna bash ettiğiniz tasarım için çünkü oyun içinde daha hovoc unu tamamlayamayan çok oyuncu var ve ondan sonra herkullar var bu basit deil ama kapı olarak fikir güzel ödüller değiştirilmeli

9. -Be0wuLF-

-Be0wuLF- User

Kardeş mantıklı bişey değil şahsen ben 10 tane fullemem 9tane fullerim çünkü %3 tek başına 9 tane yaparsak %27 olur 10 tane olursa %30 olması gerekiyor %10 ne alaka ? Yaratıkları yeşile boyamak yerine yeni yaratıklar olabilir. Yeşil Hades yerine değişik bi şekil olması gerekiyor kapıdan alıntı olur. Şahsen oyuna gelirse yine bissürü oyuncu kaybeder Darkorbit.

10. Cok gereksiz yahu elmas ve jade saten kaldır ordan olmayan yoktur sanırım kapıda mantıksız geldi saten cok kapı var. Gereksiz bence

11. Hadi her şey tamam diyelim.Neden jade tasarımı ? :confused:

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;
    Yenilenen kurallar gereği , Anket ekli olmayan konular bu bölümden kaldırılacaktır.
    Konunuz Arşive taşınmıştır.
    Dilerseniz tekrar , Anket ekleyerek açabilirsiniz
    Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.