(Yeni Üye)30.000 uridium 3.50TL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÐЦϤƓЦらΛŁØҚΛŤɪŁ tarafından 17 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hayırlı Akşamlar,
    Ben oyuna başlayalı 2 gün oldu da bir etkinlik armış galiba konuda da belirttiğim gibi o miktardaki uridium 3.50 TL diye bugün tam yükleme yapıcaktım ki ana sayfamda (Darkorbit) o etkinliğin olmadığını gördüm bitti mi? Yoksa devam ediyor mu?, ayrıca alırsak hangi link aracılığıyla almamız gerekir cevabınız için şimdiden teşekkürler... :)

2. Uridium çekme kampanyasında ki hediyeler Pazar gecesine kadar vakti var pazar akşamı x3 yerine x4 de olabileceğinden pazar akşam 19.00 dan 21-00 arasında x çıkar o zaman çekersen daha kârlı olur.

Ayrıca işe yarar güven bana ;) etkinlik hala devam ediyor.

3. Cevap için teşekkürler.. acaba link alabilirmiyim?? :)

4. Link ile alınmaz sana görünmemesinin sebebi bazen anasayfa bug a giriyor göstermiyor çerezleri silip tekrar girersen sana gözükecektir o kampanya Ya tıklayınca seni premiyum dukkanına atar oradan satın alabilirsin.

Bu arada yarın akşam dediğim saatlerde cekmen daha kazançlı olur uridium çekenlere 300 gg enerjisi veriliyor bu sadece pazaar gecesi bitecek olan bir kampanya.

Anasayfada mega happy hour yazısı çıkınca çekmen daha iyi olur x3 dediğim şey alacağın uriyi 3 e katlıyor.

Bu arada senin kampanyan satın alana kadar gitmez :)

5. Merhaba ,

Oyuna girdiğinizde açılan pencereyi kapatınca tekrar açmanız için ya farklı tarayıcıdan girmeniz gerekiyor yada komple çıkış yaparak en baştan girmeniz gerekiyor. Ayrıca genel olarak Pazar akşamları 19:00-20:00 yada 20:00-21:00 arasında x3 kazançlı saat çıkıyor. Bu 1 saat içinde aldığınız miktar 3 katı geliyor. Mesela 30.000 alırsanız 90.000 geliyor.

İyi forumlar.

6. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bende pazar akşamını bekliyorum 150k uride indirimim var onu alacam bi aksilik olmazsa.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.