Yeni UI Arayüzü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 17 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni arayüzü beğendiniz mi ?

1. Evet

83,3%
  2. Hayır

16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam ...

Şimdiki oyun içi UI'den daha fazla yararı olacak , ve size çok yararı olacak yeni bir UI geliştirdim :)

Şimdi ... bu UI şimdikinden çok köklü değişimlere sahip olmayacak. Ama sistem olarak daha da gelişmiş olacak. Ve sizlere daha iyi ve daha kaliteli oyun sunacak.

----------------------------

Aksiyon Slotları :

Bildiğimiz LAZER , ROKET , MAYIN slotlarının tek çubukta olmasını unutun !!! Her bir cephane veya ekstra için ayrı ayrı slotlar olacak ... böylece 2 tıkta değil , tek tık ile istediğiniz cephaneye ulaşabileceksiniz.

Bu ayrık slotlar altıgen biçiminde ekrana döşenmiş olacak.

Ama tabii estetik açıdan bu slotlara eski çubuktaki ikonlarına tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bir tık ile açar , bir tık ile kapatırsınız.

Örn :

Eğer lazer ve HST roketlerine erişmek istiyorsanız LAZER ve HST ikonuna tıklayarak yerlerini ayarlayabilirsiniz.

-----------------------------

Hızlı slottan ise 3 tane elde edebilirsiniz ! (3.Slot VIP üyeliğe bağlıdır) tabii eski çubuk olarak.

Gelelim şimdiki hızlı menüye , hızlı menü ise sabit kalacak , ama isterseniz kısayol tuşları ile onları da aktive edebilirsiniz.

Kısayol tuşları ''Ayarlar > Arayüz'' de ayarlanabilir.

Örn :

Gemi için ''G''
    Grup için ''X''
    Mini harita için ''H''

ayarlayabilirsiniz.

Slotlarınızın rengini de ayarlayabilirsiniz ! Bunun için ana slotunuzun KİLİT butonuna basıp slot taşıma modunu açın , her slotun yanındaki 6 renk butonundan birine tıklayın ; ta da !!! slotunuz renkli oldu !

Slotlarınıza bu renkleri koyabilirsiniz ;

Kırmızı
    Mavi (koyu mavi)
    Yeşil
    Sarı
    Mor
    Turuncu

Oyun-içi Grafikler :

Gemi grafikleri eskisi gibi mat ve kaliteli olacak. Ama şimdiki menzil kullanılacak.

EN İYİ kalitede harita içi özel efektleri ve oyun içi diğer efektleri görebileceksiniz !

Örn :

5-3'te sislerin dairesel olarak hareket etmesi

4-4'te görebileceğiniz enkazların patlaması

x1 haritanızda görebileceğiniz uzay mekikleri

Spearhead'de kamufle açtığınız zaman önce gemide fotoğraf flaşı gibi bir ışık yayılıp sonra yavaş yavaş geminizin kaybolması

Citadel'in kale işlevindeki formasyonuna döndüğü zaman etrafında oluşacak mor güç alanı

Sepromlu lazerin mor takip izli veya roketlerin dumanının mor , Promeriumlu lazerin turuncu takip izli veya roketlerinin dumanının turuncu olması

Yine Sepromlu jeneratörlerin gemi ile giderken mor duman çıkarması yada kalkanların mor olarak görünmesi. Promeriumlu jeneratörlerin gemi ile giderken turuncu duman çıkarması yada kalkanların turuncu olarak gözükmesi.

Kalkan renklerinin kullanılacağı yerler ;

Kalkan Enerjisi
    Kalkan Sıklığı ArGeleridir. Eğer sizde yoksa bu efektler görünmez.

------------------------------

NPC Davranışları :

Lordakia , Saimon gibi minyon uzaylılar , ana gemilerine saldırmadıkça size saldırmazlar.

Örn :

Bir sibelona saldırırsanız (1 lazer bile sayılır) alandaki tüm saimonlar size saldıracaktır.

Bir lordakiuma saldırırsanız alandaki tüm lordakia ve sibelonitler size saldıracaktır.

Bir tallona saldırırsanız alandaki tüm tallinler size saldıracaktır.

NOT : Cubikon , Boss yaratıklar , Uber yaratıklar için geçerli değildir !!!

Eğer en fazla 5 minyona saldırısanız , ana gemilerinden biri size saldırmaya başlayacaktır.

Örn :

5 Lordakia mı kestiniz ? 1 Lordakium size saldırmaya başlıyacak.

5 Tallon mu kestiniz ? 1 Kristallon size saldırmaya başlayacak.

5 Saimon mu kestiniz ? 1 Sibelon size saldırmaya başlayacak.

5 StreuneR mi kestiniz ? 1 Boss StreuneR size saldırmaya başlayacak.

Yine Cubikon , Boss , Uber yaratıklarda geçerli değildir.

5-3 Battleray artık sisli bölgede 2 Annihilator eskortu ile devriye geziyor olacak.

Oyuncu Etkileşim ve Savaş Sistemi :

Seviyesi Lv.10 dan düşük olan oyunculara PvP haritaları dışında (5-1 , 5-2 , 5-3 , 4-4 , 4-5) asla sıkamayacaksınız.

5-3 sisli bölgede oyuncuların kamuflesi indiği gibi , P.E.T inizin de kalkanı 0 a inecektir.

Bir rakibe sizin haritanızdaki SKB lerde salrıamayacaksınız.

Grup kişi sayısı eğer miktarı aşıyorsa alt gruplara bölebileceksiniz.

Örn :

30 kişilik bir grubu dilerseniz Saldırı , Savunma , Destek yada Alpha , Charlie , Bravo olarak ayırabilirsiniz. Ama maksimum 5 ayırma seçeneği olacak. (Tam kişilik klan sayısıdır) Bu da daha fazla kişi ile daha çok aksiyon demektir.

Ama her alt grup kestiği yaratıklardan ayrı ödül alacaktır.

Diğer şeyler ;

Eğer BULUNDUĞUN YERDE TAMİR i seçerseniz canınız full şekilde yeniden doğarsınız. Fakat kalkanınız 0 olarak başlarsınız. Böylece respawn kill haksızlığı engellenmiş olacak.

Savaş Tamir Robotu artık dakika ile değil , kullanım miktarı olarak iş görecek. 1 kere aldığınızda 10 etkileşim hakkı sunacak.

Yani 1 kez tıkladığınızda savaş esnasında 10 defa canınız full olana kadar sizi tamir edecek. Bir dakika olarak değil.

Beslemeleri isterseniz devredışı , isterseniz aktif hale getirebileceksiniz ! Ayrıca kalkan ve jeneratör süreleri oyunda olmadığınız sürece donacaktır.

Evet önerinin sonuna geldik :)

Görselleri yakında hazırlayacağım. Uzun sürecek çünkü.

Saygılar ...

LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su

2. KARANLIK

KARANLIK User

Okumaya üşenenler için bilmiyorum nederler ancak ben beğendim açıkçası ancak konu üzerinde çok yorum yapılması gereken bir konu.Görsel içerikte şart bana kalırsa başarılar dilerim bakalım diğer arkadaşlarımız neler düşünüyor bu konuda :) İyi forumlar

DraydiBoy bunu beğendi.
  3. Bence çok güzel konu +1

4. Modum okuduysan bizede kısa bir özet çek :)

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

Kardeşim eyer bunu resimle beraberinde atsaydın kesin ve kesin bu dediklerin olurdu

Oyum Olumlu.

6. bence baya bir düşünüp emek vermişsin ve okurken de baya keyif aldım biraz daha geliştirilip gerçekleştirilebilir.

7. Prophecy

Prophecy User

Ben çok beğendim daha rahat olur hem görüntüsü de güzel olur +1 :)

8. Sağolun :)

Konu UP !

9. İlk defa bi konunu okumadım ama alıstırdin artık kesin iyidir +1 :)

10. Konu güzel +düşüncene saygım var ama şunuda herkesin bilmesi artık şart bu oyun yeniliği kaldırmıyor artık. Örn:3 adet etkinlik bir anda çıktığı zaman oyun bitiyor Ben bigpointin diğer oyunlarınıda oynıyan biri olarak bu donma takılma sorunu sadece darkorbitte var ..Eline sağlık düşüncelerine katılıyorum oyum olumlu..:)

11. Loonie tamam grafik ve görüntü hastasısın ama bunlar gelirse çoğu kişi oyunu oynayamaz nedeni şu grafikler yüksek olursa pc donanımını çok etkiler ekran kartını bile yakabilir ciddiyim yakar bu oyunu oynamak için en az 1.5 gb ekran kartı 4 gb ram 2.80 ghz core duo pc gerekli olur yada i2 - i3 nesil pc gerekli olur...

Grafikler düşse bile oyunda ki kasmanın haddi hesabı olmaz

12. konuyu okudum biraz üşendim güzel ama herkesin bilgisayarı bunları kaldıramaz bu grafikler için arayüz aç kapada olması gerekiyor diye düşünüyorum oyum olumlu

13. İyi de grafikler için EN İYİ de oynamanız gerek. Yani İYİ de oynarsanız efektler görünmeyecek.

C☆-AYYILDIZ-C☆ bunu beğendi.
  14. Düşük grafikte oynasak bile kasma yapar nedeni şu oyun kendine belirlediği sistemi oynatır bundan dolayı güçsüz makinalar kaldıramaz...

15. 6KN

6KN User

konuyu okumadım ama +1 :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.