Öneri Yeni Uzay Gemisi - Hipoly

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve -_PaYlAnÇo_çOcUk_- tarafından 23 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gemi Oyuna Eklenmeli mi?

1. Evet

63,0%
  2. Hayır

37,0%
  1. Hipoly

Yeni uzay gemisi ile zamana meydan okumaya ve düşmanlarınızı şaşırtmaya hazır olun!
    Hipoly gemisi oldukça basit görünebilir ancak yetenekleri ve kıvraklığı ile düşmanlara korku salın.

Lazer Sayısı
    Jeneratör Sayısı
    Roketatar Sayısı
    Ekstralar
    Kargo
    Hız
    Darbe Puanı
    Bonus
    14
    10
    1
    3
    1000
    340
    190.000
    %5 Kalkan
    Yetenek – Zaman Sapması
    • Aktif süresi – Anında
    • Soğuma süresi – 10 Dakika
    • Etkiler
    Uzay gemisi 3 saniye öncesine geri döner, 3 saniye öncesindeki konumunda 1 saniye hareketsiz kalır ve 3 saniye öncesindeki kalkan ve darbe puanları geri gelir.
    Montaj Tarifi
    Yüksek Frekans Kablosu (H-HFC)Micro Transistör (H-HT)Nano Kondansatör (H-NCO)
    12148

Montaj Tarifini almanız için Solucan Deliğine Gezi başarımını tamamlamanız gerekmekte.

Son düzenlenen: 23 Ekim 2019
  2. Başka oyundaki Ekko'ya benziyor bu. Bunu demem sakıncalı mı bilmiyorum. Düşünce güzel fakat tasarım fazla sade geldi. Geliştirilebilir.

3. Dediğiniz gibi tasarım geliştirilebilir ben sadece fikrimi sundum.

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun açtığınız için teşekkür ederim, fakat konu başlığına Yeni uzay gemisinin adını yazarsanız, Gemiye nasıl sahip olunabilineceği gemini hangi alanlarda kullanılabilineceği gibi daha tanımlayıcı bilgiler eklerseniz Sorun kalmayacaktır. 24 saat içerisinde düzenlenmeyen konular arşive taşınmaktadır, lütfen unutmayınız.

İyi forumlar.

5. bsgo cylon raider gemisini andırıyor bilenlerin gözü yaşlı zaten :( son zamanlarda oyuna bir takım tasarımlar ve yeni gemiler geldi zaten ama projen geliştirilebilir +1

.Paradoks. ve -_PaYlAnÇo_çOcUk_- bunu beğendi.
  6. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Konunuz arkadaşlarımızdan destek aldığı sürece bizler de raporlarımıza ekleyerek sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız. Lütfen ilk mesajımda belirttiğim gibi detaylandırın.

Iyi forumlar.

7. Evet gerçekten de benziyor hatta cylon raider gibi bir tasarım buna yapılsa bence çok hoş bir gemi olur.

8. Güzel düşünce tebrik ederim. Fakat Solace ve Sentinel gibi daha fazla slotu olan gemi tasarımları varken "10 dakika" soğuma süreli yeteneği olan ve daha düşük güçlü bir gemiyi oyuncuların tercih edeceklerini zannetmiyorum. Yeteneği veya yetenekleri üzerine biraz daha düşünülür ve geliştirilirse desteklenebilecek bir kıvama geleceğine eminim.
    İyi Forumlar.

9. -1 Lazer slotu ile diğer gemiler ile arasında çok da fazla bir eksiklik kalmıyor, yetenek süresini uzun tuttum böyle daha iyi olacağını düşündüm ancak haklısınız biraz düşünülürse ve geliştirilirse çok daha iyi olabilir, ayrıca gemi modülleri diye bir sistem eklendi oyuna, eğer ki olursa ki isterim oyuna eklenirse can miktarını ve jeneratör gibi kısımları düşük tuttum ki ilerde gemiye modüller eklenebilsin.

10. hızı 528 lazeri de 14 ayrıca bonusu da yetersiz

Sayfayı Paylaş