Yeni Uzay Gemisi Yükseltme Modülü- Sayborg

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yildizci tarafından 2 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yildizci

yildizci User

Merhaba benim gemim sayborg.

yeni uzay gemisi yükseltme modülü alacaktım. sayborg için uygun olan var mı diye baktımda.

bu linkte var olan konuda ben sayborg için bulamadım. acaba sayborg için yok mu yoksa ben mi bulamadım. varsa bile yazabilir mi ?

teşekkürler kolay gelsin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2021
  2. kararsız modülde var bana çıktı

3. Cyborg için yok ama şanslıysan karasız modüllerden çıkabilir, bana %5 pvp hasarı çıkmıştı xw-10dan

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2021
    militaryship-3 bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Oyunun metası artık özel bir gemi veya gemilere modül çıkarmaktan çok kararsız modül uygulaması ile devam ediyor. Yani sadece modüllere sahip belli gemiler daha oynanabilir, cazip hale getirilmekle kalınmıyor, kararsız modüller ile oyundaki tüm gemilere modül kazanma şansı yaratılıyor. Sonuç olarak eğer şanslıysanız (örneğin ben :D) Sayborg için modül kazanabilirsiniz.

5. yildizci

yildizci User

kararsızdan kastınız neresi _? x7 den atlanan kapı mı anlamıyorum ki

6. Kararsız modül demek hangi gemiye koyabileceğini o modüle sahip olduktan sonra görebileceğin anlamına geliyor. Manavdan karpuz alırsın ama eve gelince çok tatlı veya kelek oldugunu o zaman anlarsın ya onun gibi birşey :D

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. Gemi modülleri Dükkana gelmeli. Oyuna yeni başlayan bir oyuncu etkinlik kaçırdı diye modülden mahrum kalmamalı yeni oyuncuların önü kesilmiş oluyor. Oyun yeni oyuncu kazanmaktan ziyade zaten oyunculara yönelik hamle yapmamalı kısa vadede avantaj sağlasa da uzun vadede oyunun ömrünü törpülemektedir. Saygılar

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Kararsızdan kasıt oyuna yeni eklenen, etkinliklerden, Blacklight Kripti kutularından ve birleştirden elde edebileceğiniz kararsız gemi modülleridir. Her gemi için her türlü modül çıkabilmektedir. Bu durum tamamen şansınıza bağlıdır.

İyi forumlar.