Yeni Uzay Gemisi Zephyr Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Eski tarafından 19 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eski

Eski User

Zephyr gemisinin momentum özelliği harita atlayınca sıfırlanıyor. Örnek vermem gerekirse mesela 5-2 de 20 tane yaratık kestiniz sonra 5-3e atladınız stackler gitti. Tekrardan 5-3te 20 tane daha kesmeniz gerekiyor. Bu bir hata mı?. Üstelik diğer yeteneğinin de cooldownu 10 DAKİKA. 60k hasar için 10 dk ne demek? Geminin şekli çok hoş ancak yetenekleri an itibari ile kullanışsız.

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Deneyimlerinizi bizlere ilettiğiniz için teşekkürler. Konu başlığı tarafımca düzenlenmiştir. Etkinlik hakkında geri bildirimlerinizi konusu için lütfen tıklayınız.

İyi forumlar.

3. Bana tam olarak anlatır mısın?

Hız özelliğini aktif etmem için bazı özel yaratıkları mı kesmem gerekiyor?

Birde bu sürekli mi oluyor mesela 5 2 de yaratık kestin başka haritaya geçince hızı eski haline mi dönüyor?

Bu yükleri nerden toplayacağız?

Pazartesi günü bu gemiyi deneyeceğim hafta sonu malum kapı dönüyoruz.

Not : Sorularıma herhangi bir yetkilinin cevap vermesini istemiyorum.

4. Benzer bir hata Berserker gemisinde de mevcut. Yeni konu açmadan burdan belirteyim istedim. Mesela Berserker yeteneklerinden herhangi birini kullanıyoruz süresi bitince normal şekilde yenileniyor burada sorun yok ama eğer yetenek hala aktifken portalden atlarsak yetenek süresi direk olarak sıfırlanıyor yani beklememize gerek kalmıyor. Yetenek aktifken portalden atlarsak yetenek süresi başa dönüyor böyle haksız avantaj elde edilmiş oluyor.

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Raporlarımıza ekleyeceğiz. İletmiş olduğunuz için teşekkürler.
    Durumun bir hata olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen özellikleri bu şekilde tasarlanmış. Konuyla ilgili endişe ve şikayetlerinizi raporlarımıza ekleyeceğiz.

Dilediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. VidanjörR

VidanjörR User

Momentum özeliği çok kısa süren, bekleme süresi cidden çok az olan ve size DarkOrbit evreninde cidden bir solucan deliğinden geçmiş hissi yaratan bir yetenek.

Yeneğin içinde iki farklı yetenek şekli var. Aktif ve pasif.

Ama herşeyden önce yapmanız gereken birşey var. Bu yetenek bekleme süresinde değilken, NPC kesmeden işe yaramıyor. Yetenek kapalıyken rastgele herhangi bir NPC kesebilirsin. Lordakia'da, Batteray'da. Her uzaylı Momentum'da 1 yük sayılır.

En çok 20 yük yapabilirsin. 20 olduktan sonra sıfırlanma olmuyor. 20 olarak duruyor ve yeteneği aktifleştirmediğin sürece her yük senin geminin %1,5 menzilini yükseltiyor. Bu işte Pasif yeteneği aslında.

Momentum yeteneğini aktifleştirdiğinde ise yük sayına göre bir hız artışın oluyor fakat bu hız artışıyla gemin en fazla 750 birim hıza ulaşıyor. Yani hızın ne kadar yüksek olursa olsun en fazla 750 olur. 751 olmaz. Buda aktif yeneteği.

Momentum'u aktifleştirdikten sonra bir geri sayım oluyor. Bu geri sayımda geminin hızı anında yükseliyor ve süre bittiğinde yine eski haline gelip , Momentum'da topladığın tüm yükler sıfırlanıyor. Sonra ise soğumaya giriyor yetenek fakat o kadar uzun değil. Süre tutmadım fakat 30 ila 60 saniye gibi geldi bana süresi. Sen tutup öğrenebilirsin.

Not: Yükler Momentum'un soğuma süresi bitince toplamaya başlıyor. Soğuma süresinde kesilen NPC'ler yük vermiyor.

.Paradoks. ve polatalemdar311 bunu beğendi.
  7. Bu mükemmel bilgiler için teşekkür ederim.

Senin sayende aklıma takılan soru işaretleri tamamen yok oldu ;)

8. VidanjörR

VidanjörR User

Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :)

Soru işaretleride gittiğine göre ...O zaman dans....

polatalemdar311 bunu beğendi.
  9. Eski

Eski User

Konuyu kilitleyebilirsiniz.

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.