Destek Yeni Yama (Icerik)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hannibal-[NO] tarafından 29 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni ekipmandan dedikleri arkadaslar yeni tamir robotu gelicek yeni geminin bnmim bildigim 8 9 tasarrimi war soyle deyim hiz veren tasarrim darbe puani veren tasarrim vurus veren tasarrim kallakn veren tasarrim habgsri buyuten tasarrim evet seprom ise birlestire gelicek rsb ile ama nasil olucak detayini bilemiyoruz size mevcut gelecek tasarrimlarida link seklinde atardim ama malum link paylasmak yasak yeni haritadaki yaratiklar ise cok guclu tek basina kesmek imkansiz oyle deyim ve 4.5 gbi dusunun tahminim gemisi dusuk olan arkadaslar bu haritaya girmesi pek mumkun olmayacak cubi ise artik cop bu yeni harita ciktimdan sonra bu dediklerimi unutmayin inanmayan arkadaslar 5 aralikda bu dedigimi hatirlasin iyi oyunlar saglicakla kalin

2. kardeşim zaten açıklamada bu yeni geminin 50 tasarımı olacak yazıyor bilmedimiz bişi biliosan söle

3. umarım yeni haritaya ve görevlere erişimde çok ciddi bir level sınırı olmaz , ayrıca ben 5 aralıkta denge yaması da bekliyorum , özellikle vengeance lightning , pusat , ve solace venom gibi tüm goliath tasarımlarına gelmesini bekliyorum

4. kesinlikle katılıyorum bende hiç beğenmedim

5. Kardes dedigim gbi her tasarrim kendine has ozellikleri olacak

6. cephane falan gelecek, gelecek olan cephane birleştirden temin edilebilecek oyunculara 4 kat blacklight npclere 8 kat hasar atacak bi tane yeni gemi 2 tane cyborg tasarımı gelecek diye biliyorm ama tam içerik nedir bilmıyom tabikide

7. DRONES

DRONES User

Bos Bos Yenılıkler Sahsı Gorusum Bu Zaten Sayborg Mımesıs Hammerclaw Gelelı Kac Ay Oldu Iyıce Sacmaladıklarını Dusunuyorum Bu Yenılık Gelsın Bu Oyundakı Lag Sayesınde Acaba Nasıl Oynayacaz Hayırlısı Bu Gıdısle Oyunu Bırakıcam INSALLAH

8. yeni gelen gemi sayborg u filanda gölgede bırakırsa köpüreceğim zaten :D yeni yeni oil biriktirip anca aldık umarım yeni gemi aşırı güçlü bir şey olmaz

9. hocma aslına bakarsan veganın klasmanında bi gemi galiba starjet mi öyle bişey starfighter

10. WolfWar

WolfWar User

Prometheus laser diye bir lazer topu gelicek diye duydum.

11. yeni geminin özellikleri nedir acaba kaç lazer konulacak hızı filan acayip merak ettim bilgisi olan varmı

12. Bykurt21

Bykurt21 User

Yenilikle beraber lagların artacağını düşünüyorum. Böylece biz oyuncuların her pazar olduğu gibi sinir hastası olacağının kanaatindeyim :)

13. Merhaba,
    • Yeni gemimiz : Centurion
    • Herbiri kendisine has özelliklere sahip olan 50 adet yeni Centurion tasarımı
    Bu bilgiler dışında şuanda güncel bir bilgi bulunmamaktadır.
    Gelecek olan yamayla beraber gemilere ait özellikler belirtilecektir.

İyi forumlar.

14. öyle deme kalbime iniyor

15. 2 .2 daha 4 kardes suanda bile lag war malumm 7 24 calisiyor bizim adminler sagolsunlar

16. Bykurt21

Bykurt21 User

Gerçekçi olmak gerekirse bu böyle inşallah yanılıyoruz.
    Bizi utandırsınlar ve lagı çözsünler.

17. İsallah onlarda bizim gbi oyuncu niye oyuncularin kizdigini farkindalardir gerkli yerlere raporladik demekle olmuyor bize neden lag oldugunu ve su zaman cozulecek diye net bilgi sunsunlar yeter

18. Bykurt21

Bykurt21 User

Yeşil ışık yanmayacak gibi amaaan neyseee .... kimse bize yeşil yakmadı zaten biz de kırmızı da durmadık ki.

redfirelord bunu beğendi.
  19. WolfWar

WolfWar User

Yeni gelen lazeri ne kaanatinde lf5 e denk getirdin ? Yakın zaman da oyuna 2 yeni lazer gelmişti saimon lazeriyle spectral lazer gibi bişey olamaz mı niye hep kötü düşünüyorsunuz ?

20. moonn

moonn User

Gelen lazerler yeni npclere fazla hasar verecek pvp de hasar aynı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.