Yeni yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İstanBULLS[C*] tarafından 9 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm arkadaşlar .Ageis bi gemim var hız, lf3 ve bo2 full 8 iris.200bin uri kastım pek bi şey yapılmaz yinede sormak istedim ne yapmalıyım diroit düzeni mi alayım yeşil kutu mu vs. çok online olmuyorm haftada bikaç saat .Pettimde de 3 seviye kamikaze ve toplayıcı var sadece.Görüşlerinizi bekliyorm.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Argenizi yazmamışsınız,eğer Argeniz 24 ün altında ise öncelikle Argeyi tamamlamanızı öneririm.

Lf3 leriniz tam olduğuna göre,bundan sonra Zeta kapısına ağırlık vermeniz olabilir.

Zeta kapısından gelen anahtar ödüllerini biriktirip,özel şanslı günlerde kullanısanız,LF4 ve çeşitli tasarım bulma şansınız olacaktır.

Keyifli Forumlar.

3. Palladium ile Zeta açıp yapmalısın.Ayrıca promerium-sep falan gönder fazla oyuna giremiyomuşsun bari lazerde 1 ay bitmeyecek kadar seprom yap oyuna girmeye başlayana kadar..

4. Lf4 belirtmemisson yok oldugunu varsayiyorum, oncelikle argeni 24 e tamamlamani oneririm.Ayni zamanda kutu toplayarak ve palladium toplayarak gg ile zeta yapmani oneririm.Gunluk dosyasi indirimini bekle bence %25 indirim de sen al 3,5 TL ye, olur sana %40 indirim.200.000 uridium a 1111 tane dosya alabilirsin ki gemin bu durumdaysa argenin 0 olmadigini varsayiyorum.24 e daha seri tamamlarsin kalaniylada ganimet almalisin.Ordan hem apis parcasi hem lf4 hemde dosyada cikiyor.

5. 25 argem var ayrıca 50 yeşil kutu var bu kutuları lf4 gününde mi yoksa apis gününde mi açayım?
    9.5 m besleme var girip oynamıyorum ama hergün yolluyorum

Son düzenlenen: 10 Ekim 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.