Yeni yönelim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Linuced tarafından 16 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Linuced

Linuced User

Merhaba,
    Uzun uğraşlar ve zarar sonucu hercules diroit tasarımlarımı fulledim.Havoc,hercules tamam.Iris,bo2,lf4 vs. Gelistirmelerim tamam.Şimdi sizce nasil bir yönelim yapmalıyım arkadaşlar ? Cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim..
    Iyi Forumlar.

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Öncelikle lvl durumunu bilmiyorum ve gelişmelerin nasıl argen nasıl belirtmemişsin. Bu konuda biraz açıklama yaparsan sana yardımcı olmaya çalışırız.

İyi forumlar.

3. Linuced

Linuced User

Level 20,gelistirmelerimin tam olduğunuda belirtmistim,tamda ne demekdir hepsi 16 levele ulasmis demektir.Arge 33 savaş argesi olarak dizili.

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Bence sizin ilk işiniz zeta ve kappa kapılarını yapmanız olsun argeniz düşük ona yüklenin. Oradan alacağınız günlük dosya ve anahtarla sandıkları açarsınız. Birde bu yeni kararsız lf4 lere ağarlık verirseniz sizin için daha iyi olur. Tabi bu benim önerim fikrim karar sizin.

İyi forumlar.

5. Kitleyeceksin kendini hadese bolunme yapip spartan fullicen sonra tekrar herkul fulle sonra elit savas elit savas.d

6. Linuced

Linuced User

ContraVolta bende Öyle düşünüyordum,daha yeni elit gemilerdende almam gerekli,onceki aylarda oil varsi fakat kacirdim simdide sansima oil yok,nasil yapacagim bilmiyorum.Ayrica sayın mod zeta ve kappa ile isim kalmadi,yesil sandiklar icinde alacagim bir sey yok,neden boyle birsey dediniz anlayamadim.Birde kararsiz lf4 ler hangi kutulardan cikiyor bilgi verirmisiniz.

7. Yesil sari kutu disi tum kutulardan duser kararsiz. Oili takvim tamamla karantina bulasma gec olsun guc olmasin kardesim aban hadese isin bitince kappa 10 herkul daha yap sonrasi kolay zaten

8. Linuced

Linuced User

Verdiğin tavsiye ve bilgiler icin tesekkurler,baska tavsiyeler almak icin konunun açık kalmasini rica ediyorum.

9. Bende yeni gemiler konusunda arkadaşa katılıyorum. 22 level olacam daha karantina yüzü görmedim. Aylık takvim kovalıyorum. Şafak 56. :D İlk defa obsidyenden oil düşürdüm. Şaşırtıcı bir olay. Sizde tanıklık edin :eek:
    16.09.2018 - 20:08[​IMG]Alınan nesne: Indoctrine-Oil (5)
    16.09.2018 - 20:07[​IMG]Bir Obsidyen Mikroçip kullanıldı.

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. Spartan ve yeni LF4'leri tamamlamaya çalışabilirsiniz. Spartan için arkadaşın dediği gibi hades yapın bu sayede rütbe de kasmış olursunuz. Yeni lazerler ne görevler ile bir nebze yapılıyor ve etkinliklerde tamamlamak gerekiyor. Etkinlik zamanı verirse onları yapın. Kararsız toplamaya çalışmayın daha önce bir çok konuda bunu yazdım yine yazayım kararsızların ortalama vuruş gücü Sarı LF4 ile aynı boşuna uğraşmayın.

Bir başka konu ise eğer sıralamaya oynamak isterseniz 22 level olup görevleri yapabilirsiniz. Görevleri yapmanız hem uridium, tp, şp kazandırır ki bazıları kolay bitiyor.

Arge konusunda ne eksiğiniz var bilemiyorum arge sayfasına girmeyeli bile yıllar olmuştur. Eğer kapı falan yapacaksanız şeref argesi için arge yapabilirsiniz yani o tür şeyler için biraz daha yükseltmeye çalışın.

Geriye kalanlar cephane biriktirmek ve ara ara girip savaşmak başka bir şey yok. Bu oyun geliştikten sonra değil gelişirken eğlenme üzerine kurulu olduğu için gelişmenin tadını çıkarın.

ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  11. Linuced

Linuced User

Zaten 4-5 sene önce oynadığım hesaptı bu full+fulldu nerdeyse hercules eksiği kalmıştı bir tek.Yeni gelen uptadeleri bilmediğim için biraz Fransız kalmıştım :) Verilen bilgiler için sağolun,aydınlandım diyebilirim..Konunun kilitlenmesi uygundur.
    İyi Forumlar.

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.