yeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GS›1095 tarafından 11 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GS›1095

GS›1095 User

ben global america 4 başladım yane int8 şimdi ben uri cekecem gemiyi gelştrcem harcamalar yapacam yarın birgun server boş diye silmezler deilmi serverisuportlar aynımı olcak kurallar haksız ban alacakmıyız ayrım yapılıp falan yane

2. spechal

spechal User

nasıl yane gercektn boş diye silerlermi serveri

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kullanıcıların ip adreslerinden hangi hesaplara girildiğini görebiliyoruz. Siz 3 hesap açmışsınız ve hep bu soruyu soruyorsunuz bizde hep aynı cevapları veriyoruz. Verdiğimiz cevaplar gayet yeterli cevaplar ama yine cevaplıyorum. Tekrar bu konuyu açarsanız kilitleyip kaldıracağım..

Hangi serverde oynarsanız oynayın server kapanmaz. Geminiz silinmez. Oyun kurallarına aykırı birşey yapmadıkça ban almazsınız.

İyi forumlar.

4. spechal

spechal User

tamam modum ozur dilerim kusra bakmayın

ya benim derdim yabancı sv oldugu icn gumburtuye gitmezmi acaba yane nihayetinde turk serveri deil

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Yabancı serverlerde oynayan bir sürü Türk oyuncu var. Onların gemilerine birşey olmadı olmaz da zaten. Hangi sunucuda oynamak istiyorsanız oynayabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. spechal

spechal User

mesela emalime yine bigbointten mail gelck deilmi yane turk serveri gibi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.