yeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadlyShot_ tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben oyuna yeni basladim her turlu konulri okudum. Sadece basta nasi bir yol izlemeliyim kasilirken ve nasil full olabilirim ? Saolun simdiden

2. uLTRa!

uLTRa! User

Merhabe;
    İlk işin biraz kredi kasıp ilk başta bir leonov almalısın ve şirketinin x3 haritasında sürekli npc kesmelisin , ardından ise lf3 , bo2 ve hızlarını fullemelisin 31 lf 3 ve 16 kalkan yaptığında goliath alıp şirketinin 1-6 haritasında cubicilere katıl ve böyle devam et

3. Merhaba ,

İlk olarak x-3 ve x-4 haritaları için en iyi gemi Leonov'dur. LF-3 ve B0-2 gibi eksiklerinizi tamamlayana kadar kredi ile LF-2 , B0-1 ve hız jeneratörü alabilirsiniz. Zamanla kredi biriktip LF-3 , B0-2 , Hız (7900) ve iris gibi eksiklerinizi açık arttırmadan tamamlamaya çalışabilirsiniz.

Ekipmanı biraz toplarladıktan sonra Goliath ile üst haritalara x-5 , x-6 ve x-7 gibi haritalara gidip kasabilirsiniz.

Uridium'u mümkün olduğu kadar harcamamaya yada en az şekilde harcamaya çalışıp biriktirin. İlerleyen zamanlarda Arge , Pet , Ek hangar v.b. şeyler için kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. DELI•VAR

DELI•VAR User

credi kasıp leonov al lf3ünü 15 bo2lerini 5tane falan aldığında x6 haritasında cubiye katıl

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.