YENİDEN BAĞLAN 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-_HaNıM-AGA_-][£d£] tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

tarayıcınızın çerez ve önbelleklerini temizleyin. Eğer farklı bir dns kullanıyorsanız varsayılan dns ayarına dönün proxy şifreleme programları kullanıyorsanız kapatın. Tarayıcınızı güncel tutun ve flash player güncelleyin ek olarak bunlar işe yaramazsa modeminizi bir kapatıp açın sorun düzelmelidir ama yine olmazsa tek çözüm modeminize reset atmanızdır

iyi formlar

BUNLARIN HEPSİNİ YAPTIM HALEN SORUNUM DÜZELMİYOR DİREK KONUYU KİTLEMENİZE GEREK YOK SAYIN MODERATÖR CÖZÜM ARIYORUZ.

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Bizim buradan yapabileceğimiz şeyleri moderatör arkadaşım size yazmış onun dışında burada yapabileceğimiz bir şey yok malesef.
    Ayrıca lütfen küçük harf kullanınız.

Keyifli forumlar

3. sayın moderatör 3 gündür supportlarda cevap vermiyor siz cözemiyorsunuz peki bizim sorunumuzu kim cözecek bana bunu söyleyin ben gidip onu bulayım yardımcı olmak icin burdasınız sonucta

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Farklı bir tarayıcıdan girmeyi denedınızmı şuan oyunda genel olarak bir sıkıntı bulunmamaktadır antivürüs Programı kulanıyorsanız geçici olmak üzere devre dışı bırakıp tekrar deneyınız

Keyıflı forumlar

5. tşk ederim vurgun sağolun 3 tarayıcıyıda denedim antivirüs hic kurulu değil başka gemilere giriyor sadece bu gemiye başla dediğim zaman hata veriyor.

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Geminiz gerekli incelemeye alınması lazım özellikle o gemıye girilmiyor ise suppot size gerekli yardımı yapacaktır bizler forum üzerinden gemilere girme yetkilerımız yoktur olsaydı sorununuzu halletmek için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız

Keyifli forumlar

7. ewy tşekkür ederim vurgun supportlara yazdım fakat herhangi bi cevap gelmedi

TR5 sıralam gemisi oynuyorum 5. sıra [-_HANIM★AGA_-][£d£]

eyer herhangi bir adminle irtibatınız varsa rica etsem iletirmsiiniz .

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Şuan onlayn admın yok ama yarın sabah gerekli bilgiyı birzat kendım iletecem hiç kuşkıunuz olmasın

Keyifli forumlar

9. çok tşk ederim böylesine güzel bi ayda dualarımızı aldınız allah razı olsun .

10. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Güzel duğalarınızı bizim için yaptığınız için allah sizden razı olsun :)

Keyifli forumlar

11. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Geminiz için gerekli bilgiyi admınlerıme illetim yarın gündüz supporta tekrar meil atınız
    gerekli inceleme için teknik ekiplerine bildirilecektir

Keyifli forumlar

12. teşekkür ederim

13. Merhaba ;

Konuya gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.