yeniden bağlan hatası yeniden

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (C*)ZALOĞLU(C*)T.C tarafından 21 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 kere oyun hatası yüüznden patladım 3 kere de benim hatam son 20 uber sibelon keserken son hakkım vardı elektirikler kesildi diye öylekapıyıda kaybetim az evelde yeniden dene çıktı bu ne ya kapatın tam düzeltin açın ne yapıcaz biz darkorbit ile serverimiz yeni birleşti çook sorunlar var düzeltin bea

KATALONYA bunu beğendi.
  2. böyle oyunun donmasının da kasmasının hiç patlamıyacağım bir kapı da 4 defa patlamak vallahi çıldırtcaklar

KATALONYA bunu beğendi.
  3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Yaşanan sorunların farkındayız ve çok'da iç açıcı olduğu söylenemez ama bize gelen üzere size aktarabileceğim iyi bir haber var pazartesi oyundaki donma kasma kopma gibi sorunların çözüleceği yönde lütfen sabırlı olalım.

Keyifli Forumlar.

4. peki şimdi biz o kadar emeğimiz boşuna mı gitti ki güçsüz çarla 6 saat ugraştım sona gledim o kadarda ya kapatın ne zaman düzelirse o zaman açın kimse magdur olmaz en azından

KATALONYA bunu beğendi.
  5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Supporta yazmanız gerektiği hakkında bilgi aldım.

Kapısı patlayan arkadaşlar supporta mail atarlarsa çözüme ulaşmış olcaktır.

Keyifli Forumlar.

6. Attımm cevap yok 2 gün sonra gelmiş olur oda iş işten geçmiş olur 1 bardak su daha iyi yinede teşekkür ederim

KATALONYA bunu beğendi.
  7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Hayır iş işden geçmiş diye birşey yoktur 2gün sonra cevap geldiğinde ya kapınız geri iade edilir , hiç mesaj gelmediği takdirde 2 gün sonra tekrar supporta eski ticket numarası ile yazarsınız.

Keyifli Forumlar.

8. support 48 saatte geri dönüş yapıyo 1 kerede akla mantığa uygun bi çözüm bulun ya sabhtan beri 1 kapıyı bitiremedim son 1 hakkım kaldı büyük ihtimal patlıcam ama neyseki oyuna zaten giriş yapamıyorum. Nedir bu oyuncuların çektiği lanet olsun

KATALONYA bunu beğendi.
  9. Sırf terör girdabı için vip çektim ama oyuna bile giremiyorum girdiğim zamanda oyun hataları yüzünden patlıyorum oyun haklarımızı iade etmesi hiçbirşey ifade etmez etkinlik süresini uzatması lazım 20 saatte bir zaten haklar yenileniyor

KATALONYA ve *-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  10. Al benden de aynı viplik çektik kapı yapalım diye haram zıkkım olsun boğazınızda kalsın inşallah.Şu verdiğiniz hizmete bakın utanın kendinizden, yazıklar olsun sizin gibi yöneticilere sizin gibi yetkililere...

Sabır sabır nereye kadar ? Sabır taşımıyız biz ? Her hafta sonu ne zaman şu oyuna girsem kanser oluyorum ya. Sinir hastası oldum çıktım sizin yüzünüzden. Bıktık artık anlayın etkinliğiniz batsın sizin.!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2018
    KATALONYA bunu beğendi.
  11. Merhaba,

Mesajlarınızı birleştirdim , forumda flood yapmak yasaktır , dikkat edelim.
    Lütfen sakin olunuz.
    Öfkenizi anlamaktayız.
    Biraz daha sakin kalıp yarını beklemenizi istiyoruz.

İyi forumlar.

12. Umarız bu kez dediğiniz gerçekleşir çünkü aylardır bu sorunlara verilen tek cevap ' Evet farkındayız, bizlerde bu durumdan muzdaribiz ve gerekli yerlere ilettik. Beklemekten başka çaremiz yok' oluyordu. Şimdi ise en azından pazartesi birşeylerin düzelebileceği söyleniyor. Başta da dediğim gibi umalım ki düzelsin pazartesi yoksa bu oyun gerçek manada çöküşü yaşar. Eskiden burada mesajların sonuna ''İyi Oyunlar, İyi Forumlar'' yazardım fakat uzun zamandır oyundan bahsedemediğimiz için sadece forumlar ile yetiniyorum.
    İyi Forumlar...

KATALONYA bunu beğendi.
  13. herkez nickini yeniden baslat yapsin az protesto edin

14. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Bak güzel kardeşim ,
    Ben sana işin doğrusunu söyleyeyim (belki de biliyorsundur) , bu oyunun serverleri çok düşük kapasiteli , her hafta sonu veya resmi tatillerde bu oyunu oynayabilmek resmen ızdırap..
    Yani ALLAH'ın pazartesileri bitmez , sen ve senin gibi bu oyunda görev yapanlar milleti bu palavra ile oyalamaya devam edin..

15. Ezbere yapılan yorumlar vicdani değil.
    Arkadaşlar etkinliğin uzatılacağı forumdan paylaşıldı. Mevcut sorunlar devam ederken neden ısrarla kapıyı yapmaya çalışıyorsunuz?
    Sinirlerinizi daha çok bozmaktan başka bir şeye yaramıyor. 10 gündür ilk defa son yarım saattir oyuna giremiyorum.
    Sinirleri yıpratmaya gerek yok. Düzeldiği zaman oynamaya devam edeceğiz.
    Moderatörler için bazen ciddi anlamda üzülüyorum. Takınılan üslup hoş olmayabiliyor.

16. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Moderatörler , mod hesabı ile kendini savunamıyor mu ?

17. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Neyi ima etmeye çalışıyorsunuz anlamadım yukardaki oyuncu siz nasıl kendi ifadelerinizi dile getiriyor oda kendi görüşlerini dile getiriyor.

Yukarda yazan kişi herhangi bir mod değildir, bilmeden bu konu hakkında kimseyi suçlamaz sanız herkes kendi hür hakkı olan düşünme ve yorum yapma faliyetini yapabilir.

Ayrıca yukardaki yazıda okuduğum mesajınızı düzenledim oyunculara oyunu kötüleme tarzı yorumlarda normal şartlarda ban sebebidir ben sadece mesajınızı editledim lütfen iyi niyetimi suistimal etmeyiniz.

Keyifli Forumlar.

18. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Valla , mod arkadaşım dilediğini yapmakta özgürsün !
    Bizler yeterince aptal yerine konuluyoruz zaten sayenizde , şimdi bir de samimi düşüncelerimi yazıyorum diye aba altından sopa gösterilmesi hiç hoş değil , bilmem anlatabildim mi..

19. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Ben üstüme düşen görevi yapıyorum burada merak etmeyiniz, gerekli uyarıları yapmak sopa göstermek'midir sizce.
    Bu uyarılar genel uyarılar sadece size özel değil yazdığınız mesajı okuyun lütfen sonrada forum kurallarını okuyun lütfen.

Ben size iyi niyetle yaklaşıyorum siz hala kaba dil kullanıyorsunuz.
    Oyunda yaşanan sorunlardan buradaki arkdaşlarım ve Tr ekibi sorumlu değildir.

Keyifli Forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  20. KATALONYA

KATALONYA User

Haklısın ama 10 gündür son yarım saat doğru değil birbirimizi kandırmayalım dün gece hades döndüm burnumdan geldi öğlen kappa döndüm 4 tane yine aynı 2.5 saat önce töröre girdim oda böyle söylediğinin bu noktasına katılmıyorum geçen hafta, hafta sonu da farksızdı malesef.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.