yeniden bağlan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CANAVAR** tarafından 3 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Bigpoint portal bağlantısı var mı onu kontrol ettirin. Hesabın kayıtlı olduğu mail adresi size ait değil mi ?

İyi forumlar.

2. bilmiyorum kafayı yiycem okadar kastım şifresi yanlış diyor girerken gmailime giremiyorum. telefona gelen kodu yazıyorum girmiyor nasıl bi iştir bu.

3. Merhaba ,

Dediğim gibi Bigpoint Portal ve Facebook bağlantılarını kontrol ettirin varsa kopartın. Ayrıca hesabın kayıtlı olduğu mail adresi size ait ve giriş yapabiliyorsanız başka bir mail adresi ile değiştirin. Şifrenizi de tekrar değiştirin. Hatta pc'de keylogger olabilmesi ihtimaline karşı güvenebileceğiniz başka bir bilgisayar üzerinden yapın.

İyi forumlar.

4. büyük ihtimal keylogger bende şüpheleniyorum gmailimin şifresini başka türlü bilemez dediklerinizi birbir yaptım format atıcam atmadan girmem daha oyuna.

5. Merhaba ,

O zaman format işleminden sonra hem mail adresinizi hem şifrenizi değiştiriniz.

İyi forumlar.

6. konu kilitlene bilir ilgilenen herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız sorun çözüldü.

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.