yeniden başladım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmazbey749749 tarafından 18 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba 5 ay once gemim çalındı karşı klan tarfından kanıtlayamam tabiki yeniden başlıcam inat olsun diye gemim sıfır arkd klandan 5 m atı yapmaya çalışıoz bişey kutu kasarak fulicem haritaya çıkartmazlar kutuda en mantıklı ne yapabilirm hile kulanmadan yapcam kutu toplamayı seven kardeşim var kutu toplamktan zevka lır ona toplatcam ne yapmalı bu arada adım yılmaz749749 eski nickim teyit etirebilirim tabiki eski hesabımla ilgili her soruya cevap verblirim velhasıl kelam geri dondum :D

23 goruntuleme 0 yorum eski forum nerde :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2016
  2. katlayıcı alıp kutu toplayabilirsin.2-3 hafta da gemiyi lf-3 ve kalkanla donatırsın. Daha sonra görev yapıp level atlayabilirsin.

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  3. eski forumdan eski oyundan eser kalmadi D:

4. farketim ama şoyle birşey var bu oyunda yapılan savaşlar artık oyundaki bir savaştan ibaret degil kan davası gibi bişi oldu ve sanırım kralın kim odugunu hatırlamaları lazım . oyun şuanda gidişat olarak ömru ancak max 3 yıldır . darkorbit artık eski darkorbiten harbiden koptu.
    eyw dikkat alcam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2016
  5. eski savaslar yok zaten birde eskilerden oynayan kimse yok tr1 bos sayilir simdi hitac varda eski haritalar canladi ya degilse bos bende forum bazen giriyom bazen oyuna iki sohbet cikiyom

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.