Destek Yeniden Başladım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fırtınaxxx5 tarafından 3 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Herkese iyi oyunlar dilerim. uzun uzun bir aradan sonra tekrar oyuna döndüm. benim oynamadığım sıralarda sağ olsun kardeşim oyunu devam ettirmiş yani Full+Full gibi Bir hesap var şuan. benim söylemek istediklerim aslında biraz fikir alışverişi forumda bilgi amaçlı konular var ama oyunda da bilinmesi gereken yüzlerce detay var.
    benim bıraktığım zamanla şuan ki zaman arasında çok köklü değişiklikler olmamakla beraber çok yeni özellikler de eklenmiş. Bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu arada

Gemi= Goli Cerrah
    Silahlar Full (seviyeleri hala gelişiyor)
    Kalkanlar ve Jenaratörler Full Seviye 16
    Uçuş Düzenleri Hepsi Mevcut
    ZEUS patlamış
    Havos ve Hercules full
    ARGE Belli Bir yere Kadar Gelmiş
    PET 16 seviye Modüller ve protokoller hepsi Açık

---
    1-Cerrah Kullanmaya devam edeyim mi? Tercih sebebim +Lazer slotu ve ek hasar

2-Cerrah Da Kalp Uçuş Düzeni kullanıyorum Mantıklı mı?

3-birleştir de bazı parça ve maddeler var kullanıyorum ama tam çözemedim bu konuda bilgi verir misiniz?

4- LF4 haricinde kararsız LF4 / LF4 magma sondası / LF4 hiperplazmoit var ben 16seviye LF4'ün daha iyi olduğuna kanaat getirdim siz ne düşünüyorsunuz?

5- Cerrah için Konfi önerin demeyeceğim ama Cerrah dışında bir gemi tavsiye ederseniz konfi de önerir misiniz?

6-hali hazırda 6 tane açık kapı var ama sürekli 1-2 kapı yapmak gerekirse hangi kapıları yapmak gerekli?
    Teşekkürler. iyi oyunlar...

Son düzenlenen: 3 Ağustos 2018
  2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Öncelikle hesapın ortak kullanımı giş kuralları gereğince yasaktır. Kullanan kardeşiniz dahi olsa bu sepebten dolayı hesapınız yasaklanabilir.

Sorulanıza gelince ;

1-) Cerrah kullanmaya devam edebilirsiniz. Savaş konusunda ideal bir gemi.

2-) Kalp düzeyni kullanmak mantıklı yalnız bunların yanında, savaş ve kasılma konusunda size yardımcı olacak bir çok uçuş düzeyni mevcut. Bunların özelliklerini inceleyip kasılma ve savaş tarzınızda size faydası olabileceğini düşündüğünüz, uçuş düzeynlerini alabilirsiniz.

3-) Birleştirde bulunan malzemeleri destek, gemi tasarımları, yeni gemileri ve yeni lf4 leri alabilmek için kullanmanız gerekecektir.

4-) Yeni lf4 ler , normal 16 seviye lf4' lerle aynı vuruşu sağlıyor. Yalnız herbirnin ekstra verdiği bir özellik var. Detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

5-) Cerrah dışında savaş konusunda sayborg kasılma konusunda hammerclav kullanmanızı tavsiye ederim. Yeni gemiler hakkında bilgi edinmek için burayı inceleyebilirsiniz.

6-) Alfa , beta ve gama kapılarını veya hades kapısını yapabilirsiniz. Bu şekilde düzenli olarak haftasonları yaptığınız 1-2 kapı ile hafta içi kullandığınız insta, ucb-100 açığını kapatabilirsiniz.

İyi forumlar.

fırtınaxxx5 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.