Yeniden Başlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ILYRevenge tarafından 28 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ILYRevenge

ILYRevenge User

Bayadır oyunu bırakmıştım, şimdi dönmeye karar verdim fakat bir sürü şey gelmiş, öncelikle uri credi nasıl verimli kasarım onu bir sorayım, hesapta vega,8 iris, 17 lf-3 ,10 bo-2,10 tanede elit hız var.Kafamda pvpde kutu toplayıp pet alıp birlikte toplamak var fakat eskiden botlar falan vardı, kutulara bi engelleme falan geldi mi onuda merak ediyorum, kısaca şu sorulara bi cevap verip bide taktik verirseniz çok sevinirim, teşekkürler :)

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Pvp haritasında kutu toplayabilirsiniz, herhangi bir engelleme yok.

Daha hızlı gelişmek için bir klana katılıp, x-6 haritalarında cubi keserek veya lov kapısı yaparakda uridium kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ILYRevenge

ILYRevenge User

Valla hocam dediklerinin hepsi için grup lazım ben tek başımayım global avrupa 3 bide server, görev falan yapıyorumda pek hızlı ilerlettiği söylenemez :) Kutu falan toplicam bakalım iyi kazancı var mı :) Başka tavsiyesi olan varsa iyi olur :)

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Benim tavsiyem paladium toplamanız daha mantıklı olacaktır mesala şuan paladium toplamaya başlayın haftaya cumartesi gecesine kadar zamanınız oldukça toplayın gg yi biriktirin cumartesi gecesi zetaya basın ordan hem havocları fullersiniz hem uri birikir hem yeşil gg fazlasıyla olur hemde argeniz artar kısacası zeta 0dan başlayanlar için çok işe yarıyor pazar günleri yaparsanız yaklaşık her kapıdan 40 50k uri kazanırsınız 50 yeşil ganiment anahtarı ve 100 günlük dosyası.
    Umarım yardımcı olur.

İyi Forumlar.

5. ILYRevenge

ILYRevenge User

Hocam çok teşekkürler zeta kaç ggde açılır ortalama, dediğinizi yapayım baya mantıklı geldi :) Bide şey gemim zetayı bitirmek için yeterli mi sizce?

Edit:Eğer değilse neleri almam lazım onuda bi yazarsanız, uğraştırıyorum ama :)

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Net bir bilgi olmakla beraber 1500-1600 gg ye açılır diye düşünüyorum faydalı olduysa ne mutlu bana :)

İyi Forumlar.

7. ILYRevenge

ILYRevenge User

Gemim şuan vega revenge tasarımlı kullanıyorum, 18 lf-3 , 11 bo-2 var , sizce bu kapıyı yapabilir miyim? Lf-3'leri fullesem yeterli olur mu açana kadar? Bide hangi gemiyle rahat dönerim goli alayım mı yoksa vega kalsın mı :)

8. Aliens

Aliens User

Yapabilirsiniz, Zeta kolay bir kapıdır. Bende sizinkine benzer içerikle LCB-10(x1) kullanarak bitirdim.

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Hafataya cumartesiye kadar vega ile pala toplayın crediniz var ise geceleri lf3 alın ticaretten kapı yapacağınız gün goliath enforecer veyatta basiton dizerek gemiye hız promerium kalkanada seprom koyarak girebilirsiniz dönerek kesebilceğinizi düşünüyorum zaten gg bastıkca x2 x3 sab lazerleriniz dolacaktır.

İyi Forumlar.

10. Aliens

Aliens User

Ayrıca @HASAFET. moduma ilaveten:

İlk önce yapacağınız şey:
    Kapıdan elde edeceğiniz 102 dosya ile Ar-Ge basarken tavsiyem Toplayıcı odaklı dizin. Bu ilk aşamada geminizi yapılandırırken işinize çok yarayacak. İkinci olarak geminize sırasıyla Kalp-Burgu-Güve-Halka-Çark-Elmas düzeni alın.Üçüncüsü elde edeceğiniz 50 ganimet kutusunu SADECE Zeus gününde harcayın. Apis 45 olana kadar almayın ama Zeus 20 parça olunca indirim çekerek alın. Üçüncüsü ise sırasıyla Irıs(x10)-Roketatar(x1)-Kalkan(x20) geliştirin. Sakın LF-4 geliştirmeyin. Zamanla x-7 haritasında Immunizer CPU kasarak Karantina ile Oil toplayın ve yeni gemilerinizi alın. Droitlere gelirsek: Havoc fullense dahi bir süre daha Zeta yapın ama ona ilaveten artık Kappa'da yapın. Hercules tasarımlarınız 20 adet olunca bir adet Kronos açın ve yapın. Spartan birleştirmek içinse Pazar günleri Hades bolca dönün, bu şekilde Ar-Ge ve LF-4 ihtiyacınız da giderilecek ve geminiz artık epeyce cephane yönünden de güçlenecek.

Şimdiden bu uzun ve serüven dolu yolculuğunuzda başarılar dilerim... :)

ILYRevenge bunu beğendi.
  11. ILYRevenge

ILYRevenge User

Çok sağolun hocam bakalım umarım hızlıca ilerleyebilirim :)

12. ILYRevenge

ILYRevenge User

Hocam ilerideki 5 yıllık kalkınma planımı yapmışsınız çok sağolun :D Uçuş düzenlerini sadece uri ile mi alabiliyoruz çok pahalıda, sanırım onu baya ileride yapmam gerekicek, birde pet sizce şuan gerekli mi? Parça toplayarak mı alayım yoksa uri mi biriktiriyim? Teşekkürler :)

13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Pazar gününe kadar zeta açın zeta yapın ordan gelen kutulardan açtıkça birleştir için gelen parçaların hepsi gelecek zaten uri harcamadan haftaya alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

14. ILYRevenge

ILYRevenge User

Peki modum çok sağolun :)

15. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

İyi oyunlar dilerim .

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.