Yeniden başlamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Veteran_Nino tarafından 13 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Server

Anketin kapanma tarihi 13 Temmuz 2020.
  1. TR1-TR5

37,5%
  2. TR4-TR6

46,9%
  3. TR2-TR3

15,6%
  1. Merhaba arkadaşlar . Bildiğiniz üzere serverler birleşti ve online sayılar artırılmaya serverler canlandırılmaya çalışıldı. Ben de tekrardan başlamayı düşünüyorum. Can sıkıntısından yapacak bir şey bulamıyorum evde. Sizce kasılma yönünden aktiflik yönünden en iyi server hangisi. Bazen konular görüyorum şu server sürekli çöküyor vs diyor.

Siz yeniden başlasanız hangi serverde başlardınız ve neden ?

2. tum serverler aynı ama 4-6 daha az laglı gerçi diger serverdeki klanlar 4-6 iltica etti
    heryer aynı yani şuan

3. smoonrise

smoonrise User

Çok kalabalık klanlar ve tslerde oynamacaksan global sv değerlendir derim.fakat illaki TR sv olacak diyorsan TR1-5 sanki daha haraketli ve yoğun savaşlar oluyor gibi keyifli olabilir.

4. Çökme konusunda bir şey diyemem benim görüşüm kasılacak biri için '' en olaysız '' server tr 4 - 6 . tr4 - 6 da kasılmak benim için daha kolaydı , zaten bu sebeptendir ki tr1-5 ve tr2-3 te olan gemilerimi kasmayı bırakmıştım .
    Bunun dışında ingilizcen var ise global serverları kesinlikle öneririm , yardımlaşma konusunda ben global serverlardan çok memnun kalmıştım .

5. Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Tr4-6 sunucusunda başlamaya kadar verdim :)

Son düzenlenen: 14 Temmuz 2020
  6. Bol şans !

7. galiba şansım buraya kadarmış . oyunun bozuk olduğu döneme mi denk geldim nedir :D bağlantı sağlanamıyor oyun yüklenmiyor

8. Gerçekten de çok şanssız bir döneme denk geldin :D

9. tr4-6 en iyisi 10 günde 8 iris yaptığım oldu tr 5 e bir bakim dedim gelen kesti giden kesti bu adamın flaksı bile yok ellemeyelim diyen yok

10. Başlama.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2020
  11. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Yeni sunucunuzda bol şans :) Şuan oyunda sorun olduğu için bağlanma problemleri yaşamaktasınız. En kısa sürede düzeltilecektir.
    Diğer oyuncuları olumsuz yönde etkileyecek şekilde yorumlarda bulunmayınız.

İyi forumlar.

12. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Kardeşim oyuna başla yada başlama birşey diyemem oyun şuan komple bot bug var aşırı derecede oyunda adalet kavramı yok oyuna 1 kuruş bile para yatırma yazık olur.
    Ban cezalarını bekliyoruz şuan oynadığım serverdaki arkadaşım klanındaki 30 kişi full lazer beslemelerini 1 milyar seprom beslemesi yapmışlar ceza bekliyoruz bakalım sonuç ne olacak.
    Eğer gelmezse bende oyundaki tüm bugları YouTube üzerinden video çekip atacam sonra da oyunu bırakacam.
    ADALET İSTİYORUZ DARKORBİT.

Veteran_Nino bunu beğendi.
  13. NuRi_aLÇo

NuRi_aLÇo User

Sence Varmıkı Oyle Bir ADALET :D

Başlama Kardeşim Oyuna Yatırma Boyle Oyunlara Para Millet Haksız Kazanc Saglıyor Sürekli Ve Ceza Kesilmiyor Bu Oyunculara Neymiş Yetkimiz Yokmuş OZMN BAŞIMIZA ADMİN DİYE SİZLERİ KOYMICAKLAR N/A !

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2020
  14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Şuanda oluşturmuş olduğunuz mesaj içeriğinin oyuncunun konusunu işkal olduğunu, bu tip sorunların belirtilmesi adına Burada özel bir konu oluşturulduğunu belirmek isterim.
    Belirtilen sorunlar ile alakalı gerekli cevaplar tarafımca ve diğer moderatör arkadaşlarımca tekrar tekrar verilmiş olup konular arasında spam mesaj içeriği oluşturmaya devam etmeniz halinde gerekli cezai işlemler uygulanacaktır.

Tamamı büyük harften oluşan mesaj içerikleri oluşturmak yasaktır. Bu tip mesaj içerikleri tekrardan oluşturmanız durumunda gerekli cezai işlemler uygulancaktır.

İyi Forumlar.

15. NuRi_aLÇo

NuRi_aLÇo User

Bi Zaten Burdan Cezai İşlem Uyguluyorsunuz Anca Şuan Bıraktım Oyunuda Bakalım Bu Seprom Bugu Yapan Arkadaşlar Ne Zaman Ban Yicek Yemicek Diyenler +1 Lesin :D

16. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz mesaj içeriğiniz hakkında oyuncuların farklı konularını işkal etmemeniz yönünde gerekli uyarılar tarafımca yapılmış olmasına rağmen konular arasında buglar hakkında spam yapmaya devam etmektesiniz. Uyarı ve cezai işlem uygulanmıştır.

İyi Forumlar.

17. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Kardeşim ben bu oyunun en eski oyuncularından biriyim daha önce bot kullananlar sadece 1 kez banlandı başka yok ama çoğu değil 5/1 ban yedi. Banlanan kişiler ilk 500 dışında olanlar ceza aldı. Bugdan oyunu banlanan olmadı sadece çektiği bugları oyun tarafından silindi. Bug yüzünden hiç kimsenin gemisi ban cezası almadı. Ban olmaz.

18. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Uyarıma rağmen Yenibaşlayanlar bölümünde oyuncu konu işkalinde bulunduğunuzdan dolayı ve konular arası spam mesaj içeriği oluşturduğunuzdan hesabınıza gerekli uyarı ve cezai işlem uygulanmıştır.

İyi Forumlar.