Yeniden...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ThrowKnife tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ThrowKnife

ThrowKnife User

Merhaba arkadaşlar, öncelikte uzun bir aradan sonra gelip de kendimi yabancı gibi hissettiğimi belirtmek istiyorum :) Bırakmadan önce 10Lf3 gerisi Lf2 1 iris 7 flax bir hesabım var. Extralar da tam. Skylab falan gelişmiş durumda. Şuan yapmam gereken hız ve bo2'leri tamamlamak. Ve tabiki de LF3. Her neyse, şuanki durumumdan amaçlarımı yerime getirmem için neler yapmam gerekiyor. Bunun hakkında sizden bilgi istiyorum. Bir daha yazayım :

-10 LF3
    -7flax, 1 iris
    -Goliath
    -Açık arttırmadaki tüm tasarımlar.
    -Full extra
    -Yaklaşık 3bo2 ve 2 hız

Teşekkür ederim yardım ederseniz çok sevinirim.

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Öncelikle Goliath almanız hata olmuş.Geminizi Leonov yaparak Eski harita dediğimiz X2-X3-X4 haritalarında daha seri ve kolay kasabilirsiniz.

Lf3 lerinizin ve elit kalkanlarınızın sayısını hızla arttırmalısınız.

Iyi Forumlar

3. ThrowKnife

ThrowKnife User

Daha çok ambar kapasitesiyle skylabdan daha çok kazanabileceğimi düşünmüştüm fakat

4. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Kredi bakımından iyi yapmışsın.

Iyi Forumlar

5. ThrowKnife

ThrowKnife User

Dediğiniz gibi bir de leonov yapıp deneyeyim :) Teşekkür ederim

*Cihan* bunu beğendi.
  6. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Rica Ederiz..

Iyi Forumlar

7. ThrowKnife

ThrowKnife User

Nereye kadar leonov ile kasılayım yani hedefim ne olsun ?

8. Çoğu kişi leo kullan diyor iyi diyorda uri kasmak biraz zor olacak. Pvpde kutu toplasan npc kesmekten iyi uri kasarsın. Kredi istiyorsan eski haritalarda olacak iş değil yeni haritada kasılman gerekir cubinin çöpünü alıp satabilirsin ama uzun iş.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.