Yenilenen fiyatlarda eski alan oyunculara iade istiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*FEDERAL*_ tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit sürekli oyunda ya yeni bir şey çıkarıyor, tamam bu kısmen güzel birşey ama ben devamlı yaptıkları şu olaya karşıyım bir şeyin fiyatını kafalarına göre değiştirip eskiden alan oyuncuları zarara uğratmalarına kesinlikle karşıyım. Ben 4 hangar aldım ve bunu tam olarak hatırlayamıyorum ama yaklaşık 130-140 bin uriye aldım. Şimdi komik rakamlar koymuşsunuz. Benden daha fazla uri sadece bu işe harcayan oyuncular var 10 tane hangar alanlar. Bunların mağduriyetinin giderilmesini talep ediyorum.

Geçen lazer cephanesini kaldırdığınızda yaptığınız gibi yine eskiden alan oyuncuları aldıkları hangar sayılarına göre böyle bir hakkı olduklarını düşünüyorum.

Saygılar.

™-ЦSŦΛÐ-™ ve yılmaz749749 bunu beğendi.
  2. Tam ben acacaktım konuyu chatte admine yazıorum takmıor linki atıp susuyorlar :D ben 10 hangarım bana yazık onu gectim. Arkadasım 2. hangarı 50 k uriye aldı gecen şimdi 10k credi. Adam oyunu bıraksa yeri. Biraz eskiden alanlara deger verin oyuncak gibi oynamayın lutfen. İyi bişey yapıorusunuz ama bir sekilde eskiden alanları madur etmeyin. Buna hakkınız yok!

yılmaz749749 bunu beğendi.
  3. bende 50.000 uri verdim noolcak şimdi

4. 50K urinin lafınımı yapıyosunuz zaten gözden çıkartmıştınız o uriyi :) bırakın boşver

5. bu oyun boşa zaman kaybı

6. 10 tane hangar alan adam eskiden 230k uri vermiş şimdiki fiyatta 50k uri ve 1m kredi civarı. Bunları göz ardı ederek yorum yaparsan bence anlamsız olur.

7. Herkesin parası yok ve sağlam gemisi yok 50k uriyle şimdi hangarı 10a tamamlar ama eskiye göre 1 tane aldı. 50k uri değerlidir.

Bu oyun diğer online oyunlardan çok farklı haksızlık, adaletsizlik ve düşüncesizlik aştı artık.

Son düzenlenen: 13 Ağustos 2015
  8. ben 10 hangar aldım 250 k uri tekabul ediyor ve indirm vip fln çekmeyen el emegi oynayan biriyim bu hakszılıklar yuzunden herkes ilegale başvuruyor darkorbit :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Prophecy bunu beğendi.
  9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu olaydan dolayı uridiumların geri iade edilmesini istiyorsanız buradan desteğinizi veriniz.Konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.