Geri bildirim Yenilenmiş Plus Gemileri - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve kaptan34 tarafından 24 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lazer yuvası bütün plus gemilerde değiştiği halde bunda sabit kalmış(-1)
    hızı yine yavaş yeteneği açarsanda hasardan yüzde 25 kaybediyor..kesinlikle kullanılmaz(-2)
    dp si yetersiz..yeni bir yetenek yok..kalkan yuvası yok hiç bit şey yok..(-3)

zaten tartarus gemisini daha önceden mundar etmiştiniz...hızını düşürmüştünüz..bu çıkan plus versiyonun da hiç bir albenisi yok..çift roketatarlı gemi istiyorsanız citadel plus alın tank gibi gemi...extra dp, çift roketatar, 4 süper yetenekli gemi...modulde varsa tadına doyum olmaz..

sonuç olarak çöp olan haritalarda göremiyeceğimiz bir gemi daha işte...yazık...

2. daniel.33

daniel.33 User

mod yok oyunda :D

3. DarwinTR

DarwinTR User

Merhaba

Yeni spectrum-plus gemi güncellemesi için söyleyeceğim şu ki; kimse kullanmayacak Citadel-plusta ta prizmatik kalkan var ve yeteneği kullandığımızda hasarımız düşmüyor. ama specturm-plusta hasar düşecek. %25 kalkan bonusu ise avcı konfilerin popüler olduğu bir zamanda pek ilgi göreceğini sanmıyorum.

Tasarım konusunda harika bir görüntü olmuş elinize sağlık.

titans___ ve fenrir58 bunu beğendi.
  4. bir şey darkorbitte satın aldıysan asla geri iade edilmez giş kurallarındaki madde içerisinde yazıyor bu kesin değiştirilemez bir kural bu.

5. spectrum-plus gemi güncellemesi bence eksik olmuş lazer slotları arttırıla bilirdi yeni yetenek eklenmeliydi sadece şekli için değmez bence

6. spectrum plusda neden lazer modülü eksik goliath plusdaki gibi 18 lazer olsa daha adaletli olurmuş ben bu haliyle almam şahsen goliath plus daha iyi

7. oben

oben User

Spectrum yeteneği 10 saniyedir, kalkanınız %90 daha az hasar alır ve lazer hasarınız %25 azalır.

Spectrum Plus yeteneği 8 saniye sürer, Lazer Hasarı Azaltma: -%70 Lazer Hasarı Zayıflatıcısı: -%50
    bu nasıl plus bence plus XL demeliydiniz yoksa imalat hatasımı var 2 jeneratör slotu fazla geri kalan herşey normalden daha kötü belkide ben anlamadım.

ateistkeci bunu beğendi.
  8. Bu oyunda her şey bir takvime göre işletilmeye çalışıldığı ve onun dışında neredeyse hiçbir şeyle ilgilenilmediği için "sırf yapmak için yapılmış" bir plus gemi olarak görüyorum. Merkez ekip bir telaşla "Aa plus gemi güncellemesi için yaptığımız takvim yaklaşıyor hemen bir şeyler çizin, şuraya da iki özellik ekleyip yollayalım" diyerek bir gemi güncellemesi yapmış.

Eğer hasar yansıtma özelliği yoksa (güncelleme yazısında pek anlaşılmıyor çünkü) Citadel Plus kullanıcıları almaya tenezzül bile etmez.

Kısaca koleksiyonculara gider...

ateistkeci bunu beğendi.
  9. ateistkeci

ateistkeci User

Asıl Citadel Plus da olması gereken kendi hasarının azalmasına Spectrum Plus getirip ona koymuşlar am öyle bir gemi işte neresinden tutsan elinde kalıyor gemi :D ve bunu utanmadan yeni plus gemisi diye duyurup bizden geri dönüş bekliyorlar :D

10. - Boşta IAC tutanlara nasıl harcatabilirim?
    + Hold my beer...

ateistkeci bunu beğendi.
  11. aga şu gemiden beklediğim özellik pasif kalkan delmeyi oyunculara karşı %20 azaltma olması lazımdı yani artık kalkan metası geri gelsin programcılar yüzünden oyundan soğuduk iyice

ateistkeci bunu beğendi.
  12. citadel plus ve spectrum sadece kalkanlara verilen hasarı azaltıyor. spectrum plus ise direk lazer hasarını azaltıyor.
    ayrıca yeteneğin adı prizmatik yansıtma. azaltılmış hasarı değilde tüm hasarı yansıtıyordur diye düşünüyorum.

düzeltme: ''This skill reduces and reflects enemy laser damage by 70%''
    bu yazıdan anladığım hasarın yüzde 70 ini yansıtıyor ve azaltıyor.

Son düzenlenen: 14 Aralık 2023
  13. yanlışın var usta sadece sentinel kalkana verilen hasarı azaltıyor diğer ikisi direk sadece LAZER hasarını azaltıyor

14. Dediğim gibi eğer yansıtma varsa tercih edilebilir ama düzgün açıklanmamış yazı.

15. fenrir58

fenrir58 User

ingilizce foruma baktım bizde eksik çevirilmiş cidden. %70 ini yansıtıyor yazıyor direk saldıranlara. kalan hasarı da sen yiyorsun gibi. insta ve emp esnasında da vurmaya devam ediyorsa anti tren gibi bir şey. x4-rsb derken, 1m e kadar hasar yansıtma ihtimali var 8saniyede ve kişi başı. tabi umarım trenci developer arkadaş bu yeteneğe göre saldırıyı durdurma özelliği koymaz. tanım olarak düşman lazer hasarı diyor. npc lere karşı da yansıtma olacak mı onu da oldukça merak ettim şahsen. triskelion da takıp dk başı 8 sn hasar yansıtmak keyifli olabilir.

gemi özelliği hoş göründü ama silah ve kalkan sayısının en azından solace plus ile aynı olması gerekirdi kesinlikle.

DarwinTR bunu beğendi.
  16. 20 hız koy 2 de jeneratör slotu salla..3 modulu 4 e çıkar..oldu sana spectrum plus..bu ne amatörce hazırlanmış bir gemidir böyle...eskisinden bir farkı yok ki..en azından 2 lazer slotu birde kalkan yenileme yeteneği konulması gerekti ki kullanıla bilsin..

yine hüsran yaratan bir plus gemisi..yazık çok yazık...

17. Tpehlevan

Tpehlevan User

Gemi için belirtilen modüllerin hiç biri çalışmıyor resmen çöp bir gemi almışım almaya değecek bir değeri yok benim görüşüm eski specturum gemisi daha iyi bence

18. neden açtığım konular siliniyor oyun hakkında soru sormak suç mu birde 24 saat ban atıyorsunuz rezillik

19. DarwinTR

DarwinTR User

Merhaba,

Ben gemiyi alıp test ettim ve 100k vuruşun en az %70 bana vuran gemiye yansıyor. Test ettim ve grup savaşlarında trenlere karşı çok iyi olacak bu iş.

Son düzenlenen: 16 Aralık 2023
    fenrir58 bunu beğendi.
  20. byeno7

byeno7 User

özellik sadece düşman gemilere karşı mı etkili, npclere de etki ediyor mu?