Yenilik İstiyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •тяנα¢к•ѕρяяσω•тя tarafından 24 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yenilik İstiyoruz

Anketin kapanma tarihi 24 May 2015.
  1. Yenilik İsteyen [Evet]

81,8%
  2. Yenilik İstemiyen [Hayır]

27,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm Arkadaşlar Yeni Haritalar,Yeni Yaratıklar,Yeni Kapılar Kasılmalık Olucak Şekilde Mesela Güçlendirici Gemi Tasarımları Lf4 Vericek Kapılar Yani Karışık Ödül Olucak Şekilde Zorda Olsa Bu Ödüllerin Oranı %50 Olmaksızın.Kapılarda Zorlukların Yerine Biraz Daha Basitleştirmek Ve Şanslarımızn %25 Yerine %40 Olması Güzel Olur.Kutuların Az Uri Yerine Biraz Daha Fazla Olmasına Özen Gösterseniz Hiç Fena Olmaz.Yeniliklerin Biraz Daha Farklısını Yaparsanız İlgi Çekici Olmasına Özen Gösterirseniz Oyundaki Performans Biraz Daha İyi Olmasını Sağlayabilirsniz.

Yenilik İsteyen [Evet]
    Yenilik İstemiyen [Hayır]

Bunların Hepsi Sizlere Bağlı Harita Dizaynı Sizler Yapabilirsniz.
    Yaratık Farklılığında Örnek Verebilirsniz.

2. Valla işin aslı oyuncular yavaş yavaş kayboluyor bu oyunda tek eksik konu oyuncu teşviki :örnk.npc lerin ödülleri kutuların içerikleri yükseltilebilir

3. Kardeş şimdi bu dediğin benim yararıma olur fakat full + fulleri bilemem.... Adamlar isyan eder o kadar lf4 fulledik diye...

Yenilik bende istiyorum fakat lf4 çıkma oranı %40 olursa dediğim gibi full + fuller isyan ederler.

Yaratıkların ödülü , avantaj kutuları içeriği artmalı ve yeni haritalar gelmeli.

Fakat şöyle olabilir bu %40 oran veren kapı olursa biraz zor olsun...

4. bence lf4 çıkma şansı levele göre değişsin leveli belirli bir levelden az olanlar için lf4 çıkma şansı çoğalsın ama o levelden yüksekse lf4 çıkma şansı şimdiki gibi %25 olsun ama kapıların zorlukları aynı olsun

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben bu fikire bir oy vermedim benim düşüncem ise var olan kapılar ve verdikleri ödüllerin yüzdelerinin arttırılması olacaktır siz yeni gelecek kapılarda aynı şans yüzdeleri ile karşılacaksınız bu bir gerçek neden var olan için uğraşmak yerine yeniden kapı açılsın isteniyor bunu da anlamadım yenilik gelecek ise bu yönde gelmeli bana kalırsa daha fazla yeniliğe uzun bir zaman ara verilmeli.

6. Selamun Aleyküm Yenilikte Yeni Haritalar Ve Yeni Yaratıklar Gelsin Aynı Yaratıkları Görmekten Sıkıldık Misal Verim Bir Kaç Harita Yapsınlar Haritalarda Zorluklu Yaratıklar Olsun O yaratıklar İse İstilaya Vermediğiniz Yaratıkları Çıkarta Bilirsiniz.Eskiden Ne Güzeldi Kucurbim Vardı Şimdi İse Yok Bence Kucurbime Göre Hem Harita Hemde Haritalarda Belirtin Zaten İstilaya Vermionuz Bari Onuda Bizlere Verin.
    Kutular Biraz Daha Yüksek İhtimal Olarak %35 Civarı Fazla Uri Credist V.B Karışık Şeyler Çıksın Diyorum Herşey Aynı Olmasın.
    Bunları Söleyin Elimizden Gelenleri Yapalım.Haritamı Herkezden Yardım Ve Destek İsteyelim Dizayn Yapsınlar Yaratıkmı Dostlarımıza Söleyelim O Haritaya Göre Yaratıklar Belirlesinler Daha Değişik Ve Canlılık Gelir Bir Bakarızki Eski Oyuncular Geri Gelmiş Olur.
    Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim Hayırlı Akşamlar.

7. evet dedim ama bu forumun bu bölümünün amacı nasıl bi yenilik istediğin ve iceriğini yazman daha detaylı yazsan daha iyi olur :) bence

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.