yenilik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GS›1095 tarafından 29 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GS›1095

GS›1095 User

bu yeni gemi sistemi yeni harita sistemi gelcekmi gercekten eger gelirse ben oyunu bırakıyorum

2. ya bu yeni gemi vs. bana çok aşırı tırt geliyo ya. üzerinde çok çalışılmamış gibi...

3. fbdelisi10

fbdelisi10 User

yeni haritalar oyuna biraz da olsa heyacan katacaktır umarım seprom onusunda iyi bişeyler olr

4. 50 adet tasarımı var yazıyor.Güncelleme gelmeden önyargılı olmayın bence hiç gelmemesinden iyidir biz yıllardır yeni harita bekliyoruz bide ordan bakın :))

MISRA05 bunu beğendi.
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yeni gelecek olan güncelleme\içerikle ilgili bilglere buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. ♣ONUR♣

♣ONUR♣ User

lütfen bırakma be dostum şirket batar sensiz naparız sensizlütfen gitme:)

7. AHTAPOT25

AHTAPOT25 User

e şimdi bu harita yenilkler vs hherkes yararlanabilcreekmi diğer haritalara ne olcak

8. MISRA05

MISRA05 User

güle güle kalabalık yapma

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen üslubunuza dikkat edin.

İyi forumlar.

10. -asterixs-

-asterixs- User

Tek düzelikten sıkıldık millet yeni harita yeni npc yeni görevler diye feyrat ediyor.adamlar oyunu bırakıyorum diyor..oyuna yeni bir tat yeni bir heyecan gelecek oyun canlanacak.adamler neyin derdinde anlamadım valla.bu insanlara yaranılmıyor..

11. Tasarım anlamında eski gemilerle alakası yok bi tortuya az buçuk benziyor tasarım anlamında benden -1 ama ne işe yarar gelince bir görelim ozaman ona göre yorumlarız :D

12. Bu oyunda diğerleri gibi zaman içinde kendisini yeniler.Amaç oyunu canlı tutmak ,ilgiyi artırmak ve yeni oyuncular kazanmak mevcut oyuncularında oyuna bağlı kalmasını sağlamaktır.Bu yenilikler kimini tatmin eder kimini tatmin etmez.Herkes memnun olacak diye bir şey yok,beğen'meyen oynamaz kötülemenin bir anlamı yok.Yani gelene hoş geldin gidene güle güle.;)

Manitu ve guneslenenyarasa bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.