Yenilikler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ƒєянαт• tarafından 5 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Birşey Diyimmi Yenı Harıtalardan tut tum yenılıkler berbat boş yanı gereksız yenılık olmus
    saçma sapan yapmıslar
    sebrom gelmıs bırlestırmeye bırlestırmek ıcın bır suru sey ıstıyor artı 10 k urı ıstıyor 5000 sebrom ıcın 1000 bın urı mı verıcem ben :D bu konuyu goren modlara seslenıyorum raporlarınaza ekleyın yenılıkler cok kotu olmus

2. Bir işide becerseler şaşardım zaten.Yüzlerce konu var fikir var bula bula bunları bulmuşlar.Yaratıklar patlamak bilmiyor.

3. Bos Yenılık Olmus yanı supportada yazıcam

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu sizin şahsi firkiniz. Bunun dışında etkinlik ile ilgili fikrilerinizi buradaki geri bildirim konusuna yazınız.

İlavetem birleştir kısmındaki seprom önemli durumlarda kullanmak için getirilmiştir. Sepromun değerini azaltacak bir içerik olarak değil.

İyi forumlar.

Merhaba,

Yenilikerin zorluk seviyesinin fazla olduğun herkes farkında S.S.S'de de belirtildiği gibi bu NPC'ler grup NPC'si olarak tasarlanmıştır.

İyi forumlar.

5. Benım Sahsı Gorusumde Benım Gıbı Dusunen Cok Kısı Var Öenmlı Durumlarda Cok Merak Ettım Modum 5000 Tane Sebromu Acaba O Kadar Parca Verıp Kım Bırlestırıcek
    Sebromla Bıtse Gene Iyı Çogu Gelen Icerık Olmamıs Ugrasmamıslar Bellı Yanı Sayborg Gıbı Mımesıs Gıbı Gemı Yapan Sırket Sımdı Vega Gemısının Ustunde Oynayıp Yenılık Dıye Getırmısler :)

Kara.Panter bunu beğendi.
  6. Aynı fikirdeyim bende. Sayborg nimesis kısacası karantina geldiği zaman çok süperdi ama şimdi sunucu birleşimi sonrası kendi akıllarınca stratejik bir hamle yaparak yenilik getirirsek güzel reklam olur diye düşündüler herhalde ama hiç güzel değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.