Yeniyim 100.000 üridyumla ne alayım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-CapTanShod-]™ tarafından 23 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelıkle Sa beyler. Şimdi ben yenı car actım ve 100 üri cektım ne yapmalıyım Yardım Edermisiniz ?

Birde Skylab sıkıntı onu nasıl yapıcam ?

2. senberk99

senberk99 User

100 uri derken 100.000 uri heralde kardeşim bana göre bi daha uri çekeceksen X3 zamanlarını bekle her pazar 19.00-21.00 arası bi saatte geliyo ve mesela 150.000 uriyi 90tl ye çekiyosan 450.000 uri oluyo ve yine 90 tl veriosun ayrıca bence irisin yoksa 2iris al toplam 45.000 uridium ilk iki irs içink omuşuyorum sonra da 5lf33 al ve 1-3 1-4 te yaratık kes uridium kasarsın ve gelişirsin 12-13 level olunca da cubiye git 1-6 haritsı açılacaktır ama 12-13 levele kadar biraz sabır

skylaba gelince dediğim gibi biraz gelişmeden credi kasabilme noktasına gelmeden skylab pek geliştiremessin onun için 10 levele kadar kas sonra bakarsın skylabın çaresine fakat şunu bil mesela promerium rafinesi flan 1 levelse depo modül solar modül ve tmel modülü 2level yap hep diğerlerinden 1 level üstün olsun yoksa skylab bzulur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Şubat 2015
    [-CapTanShod-]™ bunu beğendi.
  3. Ama Bunun Lazeri Var Mazemeleri var Onları nasıl alcam urı bıterse ??

4. Zaten şimdilik x1le sıkmalısın. x1'in fiyatı ise çok ucuzdur. 1000 Tanesi 10000 credits. Lazer ve mermiyi hiç sıkıntı etme kardeşim. Diyelim ki hiç paran kalmadı 0 credits kaldı. Kutu toplarsın o zaman da :D

5. :D kutumu :D Benim daha gemım yok leona alıcam teklıf verdım :D simdi 100.000 c :D

6. Son çare

7. senberk99

senberk99 User

tamam lazer ve malzeme derken yani bo2 kalkan falan diyosun heralde onu da kutu toplıcan 1-3 1-4 te yaratık kescen ben kutu ve yaratıkla saatte 5k kasıyodum sende en az 4k kasarsın oyuna gir günde 5 saat 20k 1 ay dayan 600k eder bu parayla da bo2ler falan fullenir lf3ler hızlar irisleri de cubi ye gidersin ve ayrıca pet alırsın bitane ve bazı modüller...

8. Arkadaşlar tm güzel hosta bana credı yardımı yapabılcek arkadas varmı klan dan :( .!

Not = 3 tn iris aldım ful lf3 ve leo gemi aldım ,cok guzel oldu.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Klan aramayla ilgili klanlar bölümünde konu açıp yardım isteyebilirsiniz.

İris almakla iyi etmişsiniz.Eski haritalarda daha seri bir şekilde kasabilirsiniz.

Skylabınızıda geliştirken Temel ve Solar mdül diğerlerinden daima 1 level yukarıda olmalıdır.

Sol tarfataki toplayıcıların seviyeleri ise sağ taraftaki rafinerilerin seviyesinden bir seviye yukarı olmalıdır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.