yeniyim 100 k uriye ne alayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dodolaroyunda tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda yeniyim 100 k uri çekicem sizce ne alıyim bazıları pet al dedi bazıları lf3 al dedi bazıları ise elmas al dedi sizce ne alıyım ??

2. Önceliğiniz gemiyi fullemek olsun.O yüzden ben olsam ilk olarak LF3 alırdım.

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gemi özelliklerinizi belirtirseniz fikir verme açısından daha iyi olacaktır.

Keyifli Forumlar

4. ahmettyran

ahmettyran Guest

x3 de çek 300 K olsun :D Tabi x3lü 100k demiyorsan.

5. 6 lf3 var goli x3 lü 100 k :D

6. Merhaba,

İlk 2 veya 3 irisinizi uridium ile alabilirsiniz. Hızlarınızı fulleyin. Kalanıyla da lf3 ve kalkan alın.

İyi Forumlar.

7. fbrecep123

fbrecep123 User

2iris al yada 10lf3 ama bence lf3 al sonra bı leonov al x3 x4 de urıdım credı dıroıt kasarsın gelen credılerle bo2 iris alabılırsın ıyı bır klana gırersen oradanda yardım ısteyerek fullersın hesabı

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lf3 ve bo2 leriniz eksik ise ilk olarak onları tamamlamalısınız ardından pet uçuş düzeni vs alabilirsiniz.

İyi forumlar

9. hepinize teşekkür ederim konuyu kilitleye bilirsiniz aldım cevabımı :D

10. İlk lf3 derim

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

Mutlu yıllar dilerim :)

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.