Destek YENİYİM 60.000 URİDİUM İLE NE ALMALIYIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ENESCO tarafından 26 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ENESCO

ENESCO User

ARKADAŞLAR YENİ BAŞLADIM 3 İRİS 6 FLAX 3 LF3 2 BO2 Lİ GOLİATHIM VAR CREDİLİ LAZERLER KALKAN JENERATÖRLERİ VE HIZ JENERATÖRLERİ FULL. PET YOK. CEPHANELER BOŞ X1 VE EZİK ROKETLER VAR. HİÇ AÇIK KAPI YOK. SİZCE 76.000 URİ İLE NE ALMALIYIM ? NE YAPMALIYIM ? BİRİKTİRMELİYİM HARCAMALIMIYIM ? CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)

2. CeyCey

CeyCey User

Hocam öncelikle açık arttırmadan 1 adet leonov almalısın kredi ile senin kasılmanı kolaylaştıracaktır. Şuan goliath iyi gibi gözüksede senin açından kötü. Çünkü lazerleri vs. tam değil bu yüzden leonov ile daha fazla hasar verirsin. (x-1 x-2 x-3 x-4 haritalarında geçerli)
    Uriye gelince şimdilik biriktir derim ben ileride çok faydasını görürsün. Şuan lazer kalkan vs. alsan anlık olarak iyi olacak ama boş yere uri harcamış olursun.
    Sen leonov al kredi kasmaya odaklan kredi ile lf3 bo2 kalkan ve 2000 urilk hızlarını açık arttırmadan fulleyebilirsin şuan açık arttırmadan item almak çok kolay.
    Biraz daha ileride irislerini de aynı şekilde açık arttırmadan almalısın.
    Diğer bir ihtimal de uriler ile yeşil korsan gamineti anahtarı alman ama indirim paket ve premium yok sanırım o zaman 50 tane alabilirsin karlı olmaz pek.
    Peki neden y.k.g. anahtarı, çünkü içinden direk lf3 bo2 ve hız düşüyor ayrıca yüksek miktarda birleştirme parçası düşüyor.
    Bu parçalar ile kolayca iris ve lf3 birleştirebilirsin yanında gelecekler de cabası belki lf4 biel düşürebilirsin.
    Şuan oyunda en mantıklı iş korsan anahtarı. Aklına takılan bişey olursa sor.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. ENESCO

ENESCO User

premium aldım 1 aylık :D sürekli patlatıyorlar en yakın kapıda doğabilmek için aldım birde indirim için :D birde ekliyim madem korsan anahtarı alıcam param var
    Doubler Advantage Pack
    5,30 TL
    İndirim-Avantaj-Paketi bunlardan birini alayımmı anahtar almadan önce ? al dersen hangisi daha iyi olur ?

4. CeyCey

CeyCey User

Şöyle yap;
    O paket 1 haftalık.
    Yani sen uzun bi süre uridiumunu biriktir, minimum 200-300 bin yap.
    Daha Sonra http:// tr.bigpoint.com/darkorbit/board/bp-calendar/ Buradaki takvimi takip ederek kutularla ilgili bi etkinlik olduğunda (lf4 günü apis günü vs. gibi) o gün indirim paketi satın al ve o tüm uri ile anahtar al. Senin için daha karlı olucak yoksa Tl bazında zarara girmiş olursun. Urini biriktir boş yere zarar etme, aceleci olma çok daha iyi etkinlikler çıkabilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2018
  5. ENESCO

ENESCO User

YA BİRDE SİZDEKİ BU LEONOV SEVDASINI ANLAMIYORUM BU LEONOVA 6 LAZER TAKILIYOR BEN BUNUNLA NASIL HASAR VURUCAM GOLİDEN FAZLA ? JENERATÖRLERİDE ÇOK AZ NEDEN HERKES BUNU ÖNERİYOR ? BANA HİÇ MANTIKLI GELMİYOR

6. Lenov ana haritalarda 2 kat vurus 2 kat kalkan 380 hiza sahip olur. X1 X2 X3 X4 haritalarinda gecerlidir.

7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Öncelikle Konu Başlığı ve Konu içeriğiniz Küçük harflerle yazmaya özen gösteriniz. Kurallara aykırıdır.

Size Tavsiyem Zeta kapısına yoğunlaşınız. Sonra kappa ile devam ediniz.

iyi forumlar.

8. ENESCO

ENESCO User

Bilmiyordum küçük harfle yazmam gerektiğini kusura bakmayın. Ve kapıyı bu gemiyle yapabileceğimi ve açabileceğimi hiç sanmıyorum

9. Arkadaş önce ihaleden leonov al.içine 6 lf3 koy.ana haritada 2 misli vurur..ayrıca dahada önemlisi.roketler iki misli vuruyor.ama sepromla besleme yap özellikle roketleri.sonra görevleri muhakkak al.hem görevleri yap.görevlerden uri kredi ve tp gelecek.bunlarda önemli.hemde kredi kasıp.ihale için kredi biriktir.birleştirden peti inşaa et.uri ile alma sakın 50 bin uri verme.bir yandanda sky lab i geliştir.unutma.ilerde çok zaman isteyecek..şimdiden başla..eski harita görevleri bitince gemini vega yada enforcer goliath yap.ihaleden ucuza alabilirsin.200-300 bin krediye..yeni haritaya geç ve görevlere devam et.özellikle uri fazla veren görevlere öncelik tanı..ihaleden 30-40 milyona irislerini tamamla.şimdilik böyle devam et..

10. ENESCO

ENESCO User

YANİ URİ İLE 3 TANE DAHA LF3 MÜ ALAYIM ?

11. LF-3, BO-2, iris ve hıza uridium yatırmamanızı öneririm. Benim tavsiyem anahtar almanız.

Size bir tavsiyem Skylabınız'ı sürekli geliştirin.

12. ENESCO

ENESCO User

YOK YA YATIRMICAM GECE ADAM 11.000 KREDİYE LF3 Ü ALDI SON ANDA BASAMADIM KAÇIRDIM :D

13. lf3 leri ihaleden 8 ila 12 milyon krediye alabilirsin..b02 kalkanları 6 ila 8 milyona alabilirsin.tabi bu fiyatlar tr4 serveri için geçerli..diğer serverleri bilemem.elindeki uri ile bence arge yap gemin biraz güçlenir.arge dizilimini öğrenip ona göre (toplama yada savaş argesi) devam et..günlük giriş ödüllerini de kaçırma.hergün giriş yap ayda iki lf4 garanti..etkinlik çıkıncada görevleri yap mutlaka.bazı görevler yeni lf3 ve lf4 vermekte.işine yarar.ama şu anda bir etkinlik yok..

14. ENESCO

ENESCO User

Tr1 de oynuyorum hic oyuncu yok ya neden ? Burda geceleri bo2 leri 100k dan falan aliyorum simdiden 7 lf3 8bo2 yaptim. 94.000 uri var biriktiriyorum. Bi 30 k sini anahtara basmayi dusunuyorum hem lf3 lf4 bo2 kasarim hemdr parca ile pet yapcam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.